To je to što me zanima!

Đoković opet divljao: Žalio se sucu pa onda žestoko opsovao!

Đoković je pobijedio Pabla Cuevasa s 3-0 u setovima i prošao u treće kolo Roland Garrosa, no opet smo vidjeli njegov izljev bijesa. I to zbog jednog navijača koji ga je, kako on kaže, ometao uoči servisa
Vidi originalni članak

Nekoliko puta smo već vidjeli da je Novaka Đokovića jako lagano izbaciti iz takta, a to se dogodilo i u meču protiv Pabla Cuevasa u drugom kolu Roland Garrosa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Razlog nije bila igra, štoviše, Novak je bio maestralan. Nije dao šanse Urugvajcu i slavio je s uvjerljivih 3-0 (6-3, 6-2, 6-4), no opet je imao sukob s jednim navijačem.

Đoković je tvrdio da ga jedan navijač stalno namjerno ometa uoči servisa pa se požalio sucu. On pak nije vidio ništa sporno pa je Novak poludio. 

- Svaki put to radi, svaki! Hoćeš li učiniti nešto, kada ćeš reagirati - pitao je suca iznervirani srpski tenisač

Sudac je zamolio publiku da se smiri, a onda je krenula Noletova kanonada psovki.

- Je*em ti mamu u pi*ku - izašlo je iz Đokovićevih usta dok se vraćao na svoje mjesto. 

Nakon što se smirio, Đoković je priveo meč kraju i bez problema prošao u treće kolo Roland Garrosa. No, više ne izgleda mirno i koncentrirano kao nekada. U posljednje vrijeme često ima okršaje sa samim sobom, s navijačima, s trenerima, sa sucima. Sa svima tko mu stane na put.

Na turniru u Monte Carlu se derao na trenera Vajdu, koji mu je pokušao dati neke savjete, a prije mjesec dana se u Rimu izderavao na suca koji nije htio prekinuti meč iako je padala kiša.

To mu očito pomaže da negativnu energiju pretoči u pozitivnu, ali ipak nije nešto što bi htjeli gledati od ponajboljeg tenisača svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • LjiljanaMilovanovic 05.06.2021.

    Ljubomora je gadna stvar.

  • LjiljanaMilovanovic 05.06.2021.

    Eh jos da je izgubio pa da nam je srce na mjestu.

  • Joza Prezaduzeni 04.06.2021.

    Balkanski zivac

Komentiraj...
Vidi sve komentare