To je to što me zanima!

Đoković opet imao napadaj bijesa, urlao na suca zbog kiše: Koliko dugo želiš da igramo?!

Đoković je servirao za meč pri rezultatu 6-3, 5-4, u tom trenutku kiša je bila sve jača, a protivnik je vratio break i izjednačio na 5-5 u drugom setu. Tada je Đoković izgubio živce, a meč prekinut
Vidi originalni članak

Novak Đoković vratio se u akciju, ali tu mu je akciju poremetila kiša koja se spustila nad Rim u utorak poslijepodne. Prvi tenisač svijeta morao je u svlačionicu prije reda u dvoboju prvog kola Masters 1000 turnira s Taylorom Fritzom i to prilično iznerviran i frustriran.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Đoković je servirao za meč pri rezultatu 6-3, 5-4, u tom trenutku kiša je bila sve jača, a Amerikanac je vratio break i izjednačio na 5-5 u drugom setu. Kada je izgubio servis, revoltiran igrom po kišnim uvjetima i skliskom terenu, Novak je zaurlao prema glavnom sucu Nachu Forcadellu.

POSJETIO PIRAMIDE Đoković kao Bear Grylls: Kročio gdje čovjek nije 5000 godina

- Koliko dugo želiš još da igramo?!

Istog se trena Đoković pokupio s terena, stao kod tunela u zaštitu gdje mu je prišao i sudac objašnjavajući svoje razloge, dok je Đokovićev protivnik ostao kišiti na klupi, ali ubrzo je dvoboj i službeno prekinut. Nešto kasnije, kada se vrijeme smirilo, Đoković je dovršio posao u tie-breaku.

Video možete pogledati OVDJE.

Tijekom dana turnir su već završili Schwartzman, Dimitrov, Monfils, dok je u ženskom dijelu ždrijeba Zadranka s američkom putovnicom Bernarda Pera sa 6-3, 6-2 prošla Slovenku Zidanšek.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 12.05.2021.

    Nole je malo nervozan...

  • Trump Jong Un 12.05.2021.

    Ljudi ne bi vjerovali kako ti podsvjesno žao zbog gubitka kolevke, htio ne htio to ti se uvuče pod kožu, ta bol, žal za izgubljenim teritorijem

  • 11.05.2021.

    opet ovaj cjepidlak, nebitan je više, nadal je bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare