Sport

Komentari 14

Đoković kao Bear Grylls: Kročio gdje čovjek nije 5000 godina

Đoković kao Bear Grylls: Kročio gdje čovjek nije 5000 godina

Rezonancija je takva da stvara val s obje strane i osjetio sam da su ovaj prostor, tuneli, piramida, također emitirali neku vrstu vibracije iz koje se može levitirati i fizički i mentalno, rekao je Nole

Nakon što je u dva prethodna navrata posjetio piramide u Visokom u društvu supruge i roditelja, Novak Đoković je ovog puta poveo i djecu - Stefana i Taru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegov ga je domaćin dr. Semir Osmanagić ovog puta proveo kroz tunele kroz koje, kako Semir kaže, ljudska noga nije kročila pet tisuća godina.

Đoković, Osmanagić i snimatelj provlačili su se kroz uske, blatnjave tunele pune vode pa je prvi reket svijeta u nekim trenucima neodoljivo podsjećao na Beara Gryllsa.

Kada su stigli u još neistražene dijelove piramida, Novak je kazao kako je osjetio  psihički i fizički mir.

- Rezonancija je takva da stvara val s obje strane i osjetio sam da su ovaj prostor, tuneli, piramida, također emitirali neku vrstu vibracije iz koje se može levitirati i fizički i mentalno, u kontekstu u kojem čovjek iz piramida je imala neku vrstu vibracije i rezonancije koja bi ga u vrlo kratkom vremenu mogla u potpunosti osloboditi bilo kakve tjeskobe, mentalne i fizičke - rekao je Novak dr. Osmanagiću pa dodao:

ATP Masters 1000 - Monte Carlo Masters

- Dok ste razgovarali, nekoliko kamena je palo iza mene, shvatio sam to kao uklanjanje slojeva, osjećao sam da se ljudi meditacijom u tunelima mogu puno brže povezati s onim kozmičkim dimenzijama i silama koje su im služile za mnoge stvari, ali u tom kontekstu , kad ste bili unutra, imali ste portala, imali ste čišćenje, mogli ste se prevaliti u neke nama još nepoznate dijelove - rekao je Novak dr. Semiru Osmanagiću dok su oni pauzirali od trčanja kroz uske tunele pune vode.

Novak je u Monte Carlu neočekivano ispao već u osmini finala od Daniela Evansa, a potom i od Karatseva u polufinalu Beograda. Njegove sljedeće nastupe gledat ćemo u Rimu, a valjda će do tada uspjeti izaći iz piramida.

ATP Masters 1000 - Monte Carlo Masters

Najčitaniji članci