To je to što me zanima!

Đoković pobijedio Amerikanca za jubilarni 10. finale US Opena

Prva dva seta Đoković je dobio bez većih problema, a izgledalo je da će i treći, no domaći predstavnik uspio je na krilima publike dvaput se vratiti u set, kojeg je na koncu izgubio u tiebreaku
Vidi originalni članak

Novaka Đokovića ponovno još samo jedna pobjeda dijeli od 24. Grand Slam titule! Srpski je tenisač u polufinalu US Opena pobijedio Bena Sheltona u tri seta (6-3, 6-2, 7-6(4)) i izborio jubilarni 10. finale u New Yorku.

Prva dva seta Đoković je dobio bez većih problema, a izgledalo je da će i treći, no domaći predstavnik uspio je na krilima publike dvaput se vratiti u set, kojeg je na koncu izgubio u tiebreaku. 

U drugom polufinalu, koje kreće iza 1 ujutro po hrvatskom vremenu, bore se Carlos Alcaraz i Danil Medvjedev, a branitelj naslova je veliki favorit za pobjedu i prolaz u finale. A upravo to priželjkuju i mnogi teniski fanovi jer radi se o dva trenutno daleko najbolja igrača na Touru.

VRUĆINE U NEW YORKU Ivaniševiću pozlilo na treningu uoči Đokovićeva meča za finale PROTIV GAUFF ZA NASLOV Sabaljenka preokrenula Keys i izborila finale US Opena...

Đoković protiv Alcaraza ima 2-2 u međusobnom omjeru, od toga svaki ima po jednu pobjedu na Grand Slamovima (Đoković u polufinalu Roland Garrosa, Alcaraz u finalu Wimbledona). Srbin je nešto bolji u međusobnom omjeru s Medvjedevom (9-5), no u međusobnim finalima na Grand Slamovima svaki ima po jednu pobjedu (Đoković pobijedio u finalu Australian Opena, Medvjedev slavio u finalu US Opena).

Idi na 24sata

Komentari 23

  • NIKE 09.09.2023.

    Najbolji svih vremena je nedodirljiv u poznim godinama, jedino ostaje žal što nije uspio spojiti kalendarski slam, što ne znači da će osvojiti US Open.

  • tatamatata 09.09.2023.

    Šetnja

  • mentalist1 09.09.2023.

    Wtf je ovo, sheldon iz teorije velikog praska za ulaz u finale, prije toga gojo i mujo:)), stvarno nikad losija konkurencija u tenisu

Komentiraj...
Vidi sve komentare