To je to što me zanima!

Đoković se naklonio tinejdžeru: Impresivno, zaslužio je pobjedu

Mentalno se dobro držao, impresivno je da netko njegovih godina igra tako zrelo i hrabro, nahvalio je Đoković španjolskog tinejdžera nakon poraza u polufinalu Madrida
Vidi originalni članak

Mnogi su ostali razočarani ispadanjem Rafaela Nadala u četvrtfinalu Mastersa u Madridu jer tako nije uslijedio novi epski dvoboj rekordera po broju osvojenih Grand Slamova i prvog reketa svijeta - Novaka Đokovića.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, ogled Carlosa Alcaraza i Đokovića ne da nije razočarao, već su ga mnogi proglasili "mečom godine". Ljubitelji tenisa doista su mogli uživati u krasnim potezima i spektakularnim izmjenama, a na kraju krajeva meč je ispao povijesnim budući da je Alcaraz postao prvi tenisač koji je na istom zemljanom turniru srušio Nadala i Đokovića.

- Bio je to fantastičan meč, razočaran sam što nisam uspijevao doći do breaka. Da sam iskoristio neke break-lopte, sve bi bilo drugačije. Mislim da sam svakako igrao najbolje od početka godine. Kad se razočaranje zbog poraza povuče, vidjet ću pozitivne strane ovog meča - rekao je Novak Đoković očito zadovoljan predstavom u Madridu, koja ulijeva pouzdanje uoči Roland Garrosa.

Đoković je nakon meča poručio da mora pričekati, 'ohladiti se' kako bi sakupio sve dojmove i onda došao do zaključaka vezanih za meč sa španjolskim tinejdžerom kojeg je pohvalio:

IZBORIO FINALE MASTERSA Senzacionalni Alcaraz srušio Đokovića i ispisao povijest

- Imao sam problema s kontroliranjem njegovih lopti, očigledno i zbog nadmorske visine, bile su brže, zaista je bilo teško. Također, imao sam problem i s bekendom, nisam se mogao pozicionirati kako sam htio i to mu je dalo puno lakih poena. Mentalno se dobro držao, impresivno je da netko njegovih godina igra tako zrelo i hrabro. Zaslužio je pobjedu - zaključio je Nole.

LUKITA NA TENISU VIDEO Nema odmora: Modrić je uživao u duelu Alcaraz - Nadal

Idi na 24sata

Komentari 25

  • prijestolonaslijednik 11.05.2022.

    pa zaradio je do sada... sta znaci milijuncic vise manje 🙈🤡😂

  • 08.05.2022.

    Hahahahahah

  • 08.05.2022.

    Ode ova prevara u povijest, počeli su lagano brisati pod s njim. Ne znam tko uopće voli taj defenzivni tenis, ko da netko obožava gledati kak netko igra bunkericu u nogometu. 🤷‍♂️

Komentiraj...
Vidi sve komentare