To je to što me zanima!

Đoković se vraća turnirima u Izraelu: Igrat će Tel Aviv Open

Prije Izraela Đoković bi trebao nastupiti za reprezentaciju Srbije u Davis Cupu koji se igra od nakon US Opena, od 13. do 18. rujna. Srbija je u skupini u Valenciji sa Španjolskom, Kanadom i Južnom Korejom
Vidi originalni članak

Novak Đoković neće igrati na US Openu. Dok je iščekivao zadnju slamku nade da mu u SAD-u omoguće slobodan ulazak u zemlju, bodrio je srpske košarkaše, nogometaše Crvene zvezde...

SRBIN POTVRDIO Sad je i službeno: Đoković neće igrati na US Openu jer se nije cijepio protiv korona virusa

Kad bismo, pak, Đokovića opet mogli gledati na terenu na nekom turniru? Teško da biste pogodili, ali odgovor je u - Tel Avivu.

Naime, u izraelski grad vraća se ATP turnir nakon 1996. godine. Igrat će se od 26. rujna do 2. listopada na tvrdoj podlozi i s Đokovićem kao najvećom zvijezdom. Turnir je inače iz serije 250 kakve Đoković gotovo više ni ne prakticira, ali okolnosti su se promijenile.

Posljednji službeni meč Đoković je odigrao u finalu Wimbledona pobijedivši Nicka Kyrgiosa, bilo je to još 10. srpnja. 

No, prije Izraela Đoković bi trebao nastupiti za reprezentaciju Srbije u Davis Cupu koji se igra od nakon US Opena, od 13. do 18. rujna. Srbija je u skupini u Valenciji sa Španjolskom, Kanadom i Južnom Korejom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 30.08.2022.

    Nole, samo opusteno....

  • smrekovaca 30.08.2022.

    koga briga za njga

  • 30.08.2022.

    U Americi je puno necijepljenih, biti će ih i u gledalištu, i u organizaciji turnira. Svakodnevno oboljevaju  i cijepljeni jer se virus mijenja. Ovo je dvolično i ljigavo i upereno protiv Novaka. S predumišljanjem. Pa on je virus prebolio   dva puta  koliko izvještava tisak. Neće ga oslabiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare