To je to što me zanima!

Đokovićevi kupili vilu na obali Jadrana, pogledajte fotografije

Prijatelj Jugoslav Karić pronašao mu je nekretninu u vrlo dobrom stanju, no tenisač je ipak krenuo u renovaciju. Radi se o ljetovalištu Ljuta u Crnoj Gori
Vidi originalni članak

Ponajbolji tenisač u povijesti Novak Đoković (36) odnedavno je vlasnik vile na obali Jadranskog mora, u crnogorskom ljetovalištu Ljuta u Boki kotorskoj, javlja Blic.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković u Zadru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Đoković se odlučio za kupnju milijunske nekretnine zbog prijateljstva s Jugoslavom Karićem, koji ima vilu u blizini. Novakova je u odličnom stanju, ima i privatnu plažu, ali će je tenisačeva obitelj ipak urediti po svom guštu.

Vrijednost joj je 1,3 milijuna eura, a ima i privatnu plažu.

- To je ogromno imanje s kućom koja gleda na more, ovdje svatko ima svoju privatnu plažu. Jugoslav Karić pronašao mu je vilu popust svoje, a radovi su u tijeku. Nema ništa loše u tom prelijepom zdanju, samo žele da bude još bolje - rekao je izvor za Blic.

Osim novog imanja na Jadranu, Đokovići imaju vilu i s pogledom na Mediteran, u Marbelli na krajnjem jugu Španjolske. A ovih dana bili su na turneji hrvatskom obalom. Nakon Dubrovnika, svratili su i do Korčule.

Fotografije vile možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zorozimba 01.08.2023.

    Sva sreća da nije u Hrvatskoj....

  • duoj driplje 01.08.2023.

    moja letva za glazuru je kvrgavija od ove do njega

  • gowron 01.08.2023.

    Njihov deo mora

Komentiraj...
Vidi sve komentare