To je to što me zanima!

Doktor i s 42 na leđima briljira: Ivo Karlović izborio US Open!

A sada ga u prvom kolu američkog Grand slama čeka Andrej Rubljov. Karlović se pridružio Ani Konjuh, koja je na isti način, kroz kvalifikacije, izborila glavni turnir US Opena
Vidi originalni članak

Nesretni Japanac Yuichi Sugita mogao je samo gledati i zbrajati aseve. Pa ih je na koncu nabrojao 25, pokupio stvari i oprostio se s ovogodišnjim glavnim turnirom US Opena. Jer preko puta njega stajao je nepremostivi 'Div sa šalate', koji je i treći put zaredom bio uspješniji...

Ivo Karlović je s 42 i pol godine slavio 6-3, 7-6 u finalu kvalifikacija i 17. put izborio glavni turnir US Opena!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doktor se tako pridružio Ani Konjuh, koja je također kroz kvalifikacije izborila nastup na glavnom turniru dok će od Hrvata još nastupati Marin Čilić, a Hrvatica Donna Vekić i Petra Martić.

U prvom setu Karlović je ostvario jedan break i poveo 4-1 samo da bi ga Japanac rebreaknuo i vratio se na 4-3. No, hrvatski tenisač se nije dao iznenaditi pa je stigao do još jednog breaka i uzeo prvi set 6-3.

A onda doktorski, u svojem stilu, laganih 7-5 u tie-breaku i velika pobjeda za novi nastup na nekom Grand slam turniru. Meč je završio s 25 aseva.

Karlovića u prvom kolu čeka ruski tenisač Andrej Rubljov. Glavni turnir US Opena na terenima USTA National Tennis Centera Bille Jean King započinje u ponedjeljak, 30. kolovoza.

POGLEDAJTE SUČELJAVANJE U NEDJELJU U 20 SATI:

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 28.08.2021.

    Nevjerovatno kako mi je drag ovaj Čovik, naprid doktore!!

  • Pra&vica 28.08.2021.

    Mogu mnogi pisati svasta...ali istna je samo to da Ivo Karlovic moze biti pravi uzor mladima kako biti i opstati u surovom svijetu sporta, a posebno tenisa....i pravi dokaz da nemoras osvajati sve sto ti se pruza i biti najbolji a ipak uzivati i doro zivjeti u i od sporta kojim se bavis.

  • Tomislav Bešlić 28.08.2021.

    Više ne spominju ukupan broj aseva u karijeri tenisača jer im je neugodno 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare