To je to što me zanima!

Doktor Ivo i Jana Fett prošli u 2. kolo, ostali ispali na startu...

Doktor Ivo bez većih problema riješio je Ukrajinca Iliju Marčenka sa 6-3 i 7-6. U drugom kolu igrat će s domaćim igračem s pozivnicom, Collinom Altamiranom, gdje će također biti favorit...
Vidi originalni članak

Od šest predstavnika u kvalifikacijama US Opena, u drugoj rundi ostali smo na dvoje. U borbi za ulaz u glavni turnir ostali su naš 39-godišnjak, Ivo Karlović, te Jana Fett.

Doktor Ivo bez većih problema riješio je Ukrajinca Iliju Marčenka sa 6-3 i 7-6. U drugom kolu igrat će s domaćim igračem s pozivnicom, Collinom Altamiranom, gdje će također biti favorit.

Jana Fett na startu kvalifikacija prošla je Kineskinju Yuxuan Zhang u tri seta s čak sedam breakova s obje strane. Bilo je 6-4, 2-6 i 6-3 na našu igračicu, koja je vraća na tour nakon problema s ozljedama u zadnjih nekoliko mjeseci. Dobar ždrijeb ima i u nastavku, ide na Makedonku Linu Gjorčesku, 604. na WTA listi.

Tereza Mrdeža protiv Nicole Gibbs uzela je samo dva gema (6-1, 6-1), a Ante Pavić tijesno je izgubio od Amerikanca Nakashime (6-3, 4-6 i 7-6). Nino Serdarušić izgubio je od Austrijanca Ofnera sa 3-6, 7-6 i 6-2, a Viktor Galović od Santiaga Giralda s dva puta po 6-4.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 24.08.2018.

    ostala je samo Jana. mora preuzeti malo vise rizika u igri i biti odlucnija na mrezi. Ivo je odigrao dosta anemicno i cini se da polako postaje topovska hrana za mlade narastaje. Mozda jos nesto i odigra u Newportu, ali mirovina je sve blize.

  • li15 23.08.2018.

    Dobra je Jana...

  • 23.08.2018.

    Ivo je bio na 2:6 u tie breaku drugoga seta i smrdilo je na treci, ali imao je i malo srece jer se jedan od odlucujucih poena morao ponoviti i ukrajinac je pokleknuo. Pavicu je pak trebala cijela vjecnost da vrati break u trecem sto mu je i uspjelo, ali je na kraju za dlaku izgubio od 3. po rankingu americkog juniora. Pobjedu mu je urucio dvostrukom servis pogreskom

Komentiraj...
Vidi sve komentare