To je to što me zanima!

Dolazi u Beograd: Mourinho na utakmici Srbije i Hrvatske

Trener Chelseaja ovoga puta neće pratiti hrvatske reprezentativce već Srbina Branislava Ivanovića. Jose Mourinho želi u klub dovesti i Benficinog Nemanju Matića
Vidi originalni članak

Iščekivani kvalifikacijski okršaj između Srbije i Hrvatske u petak 6. rujna svojim dolaskom će upriličiti i veliki Jose Mourinho. Portugalski trener Chelseaja odlučio je za vrijeme klupske stanke posjetiti Beograd u kojem će pratiti dvoboj velikih rivala na Marakani.

Za razliku kad je prije godinu dana kao trener Reala u Zagrebu pratio Hrvatsku zbog Luke Modrića, ovoga puta razlog neće biti hrvatski reprezentativac, već srpski. Točnije, Branislav Ivanović, koji je nezamjenjiva karika u njegovom Chelseaju, a 'Special One' će pratiti i Nemanju Matića iz Benfice, koji je na meti Portugalca i londonskog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • kris robert malic 03.09.2013.

    sex droga alcohol

  • KnezDomagoj 02.09.2013.

    Pratit će Matića, a dovesti Ademija.

  • Mlunko_1 02.09.2013.

    ovo dolazi jer ce utakmica bit puna naboja pa bi moglo bit groznih startova i faulova igraca koje moze primjenjivat u svojim taktikama, jer onih par ostrih startova na prosloj utakmici je ozljedilo samo 3 igraca (mandzo lakse, martinez i gotze malo gore, ali nije ono sta je bi on tia)

Komentiraj...
Vidi sve komentare