To je to što me zanima!

Dolgopolov je šokirao Nadala, Mourinho pratio meč na tribini

Aleksandar Dolgopolov izbacio je Rafaela Nadala u 1. kolu ATP turnira u Queen'su. Ukrajinac je slavio u tri seta 6-3, 6-7, 6-4, a na tribinama je bio i Jose Mourinho...
Vidi originalni članak

Osvojio je Stuttgart na travi, najavio velike stvari na Wimbledonu, sjeo u privatni avion, usput poveo i Srbina Troickog kojeg je dobio u finalu u Njemačkoj, pa ekspresno ispao u prvom kolu Queensa od 79. igrača svijeta. 

Rafa Nadal razočarao je na startu ATP Queensa. 

Bolji od Španjolca bio je Aleksandar Dolgopolov u tri seta 6-3, 6-7, 6-4. Rafa se vratio nakon izgubljenog seta, dobio je drugi u tie-breaku, u trećem je imao break prednosti i 4-2, ali sve je prosuo. 

Kod 5-4 za Ukrajinca, Nadal je servirao, a Dolgopolov je iskoristio break loptu koja je automatski bila i meč lopta. Nadala je gledao i menadžer Chelseaja, Jose Mourinho.

- Drago mi je da sam vidio svog prijatelja Rafu, ali nisam baš presretan s mečom koji je odigrao - rekao je Mourinho.

Dolgopolov je bio oduševljen.

- Odigrao sam odličan meč na travi. Dobro sam se pripremio. Volim frustrirati svoje protivnike i natjerati ih da se loše osjećaju kad igraju protiv mene - rekao je Ukrajinac. 

REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 18

  • DoridDragović 17.06.2015.

    Rafa crni Rafa. vracaj se !!!

  • Salazar 16.06.2015.

    Nadal ove godine nije ni blizu vodećima - ni po bodovima ni po igri i sve mi se čini da bi mogao ostati bez top 8

  • muni seferendi 16.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare