To je to što me zanima!

Dominacija: Partizan je već šesti put zaredom prvak Srbije

Partizan ima osam bodova viška uoči posljednjeg kola pa može slaviti šesti uzastopni naslov prvaka! Dominacija kakva podsjeća na Dinamovu u Hrvatskoj...
Vidi originalni članak

Kolo prije kraja srpskog prvenstva, Partizan je osigurao novi naslov! 

Bio im je potreban bod na gostovanju kod posljednjeplasiranog Smedereva, no pobijedili su 2-0. S obzirom na to da je Crvena zvezda izgubila doma od Slobode, Partizan ima osam bodova viška uoči zadnjeg, 30. kola.

Čini se kako su lako došli do nove titule, no nije bilo tako. U subotu se igrao najveći tamošnji derbi, Partizan je pobijedio golom u 90. minuti, ali prije toga su 'opasno živjeli'. Zvezda je imala prečku i par dobrih prilika, a da su slavili preuzeli bi vrh ljestvice.

Ovako, Partizan može slaviti šesti uzastopni naslov prvaka i 25 ukupno! Dominacija kakva podsjeća na Dinamovu u Hrvatskoj...

Idi na 24sata

Komentari 35

  • CR7 AND HAJDUK 23.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Matokit 23.05.2013.

    dinamo i partizan , toliko puno slicnosti da bi bilo slucajno , oba nastali poslje 45-te isti ih ljudi vodili , na isti nacin osvajaju prvenstva , a i rivalitet je velik u borbi za svaki rekord u lp.

  • deronja 23.05.2013.

    Jaka im liga, kao i nasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare