To je to što me zanima!

Zadnji time out nije vodio Lino, već Dominiković: Ajmo cepelin!

'Kaubojima' je očajno trebao gol nakon timeouta, a Davora Dominikovića ponijela je atmosfera i preuzeo je ulogu glavnog izbornika na zadnjoj hrvatskoj minuti predaha protiv Njemačke (22-21)
Vidi originalni članak

Imate 45 sekundi, treba nam brzi gol. Nemamo vremena, probajte cepelin, treba nam cepelin, vikao je Davor Dominiković na timeoutu Hrvatske četrdeset sekundi prije kraja. 

PORAZ OD NJEMAČKE Šokirani: Pa trebali su nam reći prije da Njemačka mora proći...

Pomoćnik Line Červara preuzeo je njegovu ulogu i kao u igračkim danima objasnio 'kaubojima' što moraju napraviti u sljedećem napadu. Zabili su gol naši rukometaši, ali to nije bilo dovoljno jer je Njemačka na kraju slavila s golom prednosti (22-21).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

EMOTIVNI KAPETAN Duvnjak na rubu suza: Ono ne možeš suditi u zadnjoj minuti...

Sudačka odluka minutu i pol prije kraja prelomila je utakmicu i bacila naše rukometaše u nepovrat. Sumnjivo probijanje dosuđeno je Igoru Karačiću dok je Manuel Štrlek već bio u skoku i spremao se zabiti za izjednačenje. 'Kauboji' su na kraju izgubili, ali napustili su dvoranu u Kölnu uzdignutih glava jer su dali sve od sebe.

KOMENTAR Pa nećemo valjda ostati i bez Olimpijskih? E, to bi bio debakl

Imali su prilike i ranije doći do potpunog povratka u utakmicu, ali Musa je pucao direktno u Wolffa, a Nijemci su to odmah kaznili. Naravno, ne mogu uvijek biti krivi suci i valja se pomiriti s tim da je pred 'kaubojima' borba za Olimpijske igre.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • D.Vader_43 22.01.2019.

    Dva napada nijemaca pod našim vodstvom 19-18 i 20-19 popili golove sa 11 i 12 metara bez bloka i skoka,u redu i ona duvnjakova frljoka ravno u ruke golmanu i kontra poslje tog za preokret ,ali ta dva gola su odlučila utakmicu

  • optimusp300 21.01.2019.

    Nakon dugo vremena da smo na jednom turniru napokon imali golmana al smo isto tako na zalost imali i Woody Allena...jedini i isključivi krivac..sve ostalo su prazna blebetanja...tako loše vođenje ekipe ja nisam nikad vidio ne volim inače komentirat trenere al brate ovo je za ovakvu razinu turnira ispod svakog nivoa...čovjek sad govori da smo pokradeni a ja nisam vidio nikad da je domaćin toliko isključenja imao ko što švabe danas,strašno....jedino što nama treba u rukometu je jedan trener tipa Dalića koji neće izmišljat toplu vodu nit od rukometa nit od igrača...imamo mi jako dobre igrače i samo treba netko normalan koji neće izmišljat toplu vodu ništa drugo!!!!

  • Jeff Bingham 21.01.2019.

    Nek im bude sad, al nagodinu cemo im vratit s kamatom, osvajamo s pola gasa

Komentiraj...
Vidi sve komentare