To je to što me zanima!

Don Fabio napao zvijezde: Igrači se prerano obogate

Izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello krivi novac za neodgovorno ponašanje igrača van nogometnih travnjaka. Njegovi igrači prednjače
Vidi originalni članak

Talijanski strateg trenutno u vlastitoj svlačionici ima problem dvojice sukobljenih nogometaša Johna Terryja i Waynea Bridgea koji su u svađi zbog iste žene zbog čega se branič Manchester Cityja odrekao nastupa za "Gordi Albion", kao i Ashleyja Colea koji se rastaje od svoje supruge zbog vanbračnih afera. Capello je Terryja zbog vanbračne efere s Bridgeovom bivšom djevojkom lišio kapetanske vrpce, a sve je svoje nogometaše pozvao na “uzorno ponašanje” uoči Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.
- Terry, Bridge i Cole su važni nogometaši. Oni moraju biti uzori djeci, svim engleskim navijačima. Zbog tog razloga moraju biti oprezni u svakom trenutku i žrtvovati neke stvari iz osobnog života. Svi su oni mladi igrači, bogati dečki koji su do novca došli prerano i to je problem – zaključio je Capello uoči večerašnje (srijeda) prijateljske utakmice s Egiptom na Wembleyju u kojoj priželjkuje bezrezervnu podršku publike.
- Navijači moraju razumjeti da privatni životi nekih igrača nisu bili tako dobri, ali da je na travnjaku stvar drugačija. Mi smo svi dio engleske reprezentacije, branimo iste boje i navijačka podrška važna nam je u svakom trenutku. Nadam se da će nam pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • merovingian 03.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • v3c 03.03.2010.

    u pravu je...

  • boixos os 03.03.2010.

    a jadan kapelo on nema ni za žvake..stoka licemjerna

Komentiraj...
Vidi sve komentare