To je to što me zanima!

Donadoni: Dečki su protiv Francuza sjajno regirali

Talijanski izbornik Roberto Donadoni ipak će ugledati četvrtfinale Eura, makar je nakon dva kola bio u prilično nezavidnoj situaciji
Vidi originalni članak

No, nakon pobjede nad Francuskom 2-0, te uz Nizozemsku pobjedu protiv Rumunjske 2-0, talijanski nogometaši i aktualni svjetski prvaci igrat će u četvrtfinalu.
- Nismo se obazirali na utakmicu Nizozemske i Rumunjske, nije imalo smisla. No, nakon svega mogu reći da smo imali sreće, Nizozemska je pobijedila i mi smo dobili šansu - rekao je Donadoni i nastavio:
- Nema dvojbe, reagirali smo kao prava momčad. Imali smo duha, energije i pameti. Naravno, kad je tako, rezultat će doći i danas smo zasluženo pobijedili. Još smo na našem putu - rekao je Donadoni, te zaključio:
- Španjolska? Bit će velika utakmica jer oni su sjajna momčad. Jako dobro se znamo, susretali smo se više puta i vidjet ćemo. Toni? Nije zabio pogodak, ali iznuđeni jedanaesterac je vrlo sličan.
Francuski izbornik Raymond Domenech hvalio je svoju momčad unatoč porazu od Italije 2-0 i ispadanju s Europskog nogometnog prvenstva s osvojenim samo jednim bodom.
- Ponosan sam na svoje igrače. Borili su se hrabro do samog kraja unatoč incidentno primljenim golovima iz jedanaesterca i odbijenog slobodnog udarca. Pokazali su da imaju puno energije i ova momčad sigurno ima budućnost - izjavio je Domenech.
- Žalim za puno toga. Ali momčad je pokazala hrabrost, nesebičnost i talent. Međutim, okolnosti su odlučile. Igrali smo s deset igrača gotovo sat vremena, Franck se ozlijedio nakon deset minuta i nismo imali previše prostora za manevar.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare