Obavijesti

Sport

Komentari 0

Donadoni: Dečki su protiv Francuza sjajno regirali

Donadoni: Dečki su protiv Francuza sjajno regirali
1

Talijanski izbornik Roberto Donadoni ipak će ugledati četvrtfinale Eura, makar je nakon dva kola bio u prilično nezavidnoj situaciji

VIDEO

No, nakon pobjede nad Francuskom 2-0, te uz Nizozemsku pobjedu protiv Rumunjske 2-0, talijanski nogometaši i aktualni svjetski prvaci igrat će u četvrtfinalu.
- Nismo se obazirali na utakmicu Nizozemske i Rumunjske, nije imalo smisla. No, nakon svega mogu reći da smo imali sreće, Nizozemska je pobijedila i mi smo dobili šansu - rekao je Donadoni i nastavio:
- Nema dvojbe, reagirali smo kao prava momčad. Imali smo duha, energije i pameti. Naravno, kad je tako, rezultat će doći i danas smo zasluženo pobijedili. Još smo na našem putu - rekao je Donadoni, te zaključio:
- Španjolska? Bit će velika utakmica jer oni su sjajna momčad. Jako dobro se znamo, susretali smo se više puta i vidjet ćemo. Toni? Nije zabio pogodak, ali iznuđeni jedanaesterac je vrlo sličan.
Francuski izbornik Raymond Domenech hvalio je svoju momčad unatoč porazu od Italije 2-0 i ispadanju s Europskog nogometnog prvenstva s osvojenim samo jednim bodom.
- Ponosan sam na svoje igrače. Borili su se hrabro do samog kraja unatoč incidentno primljenim golovima iz jedanaesterca i odbijenog slobodnog udarca. Pokazali su da imaju puno energije i ova momčad sigurno ima budućnost - izjavio je Domenech.
- Žalim za puno toga. Ali momčad je pokazala hrabrost, nesebičnost i talent. Međutim, okolnosti su odlučile. Igrali smo s deset igrača gotovo sat vremena, Franck se ozlijedio nakon deset minuta i nismo imali previše prostora za manevar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...