To je to što me zanima!

Dončić ljutit: Ovako loše nikad nitko nije postupao sa mnom!

Luka je iz Kalifornije letio za Sloveniju. Njemačka Lufthansa nije ispoštovala rezervaciju za business klasu koji je imao za sebe i svoju obitelj, a vratili su mu samo 20% preplaćenog iznosa
Vidi originalni članak

Niti je svojstveno Nijemcima da ne ispoštuju poslovnu obvezu, niti se u doba društvenih mreže mladi, svjetski poznati sportaši usuđuju često žaliti na manjak komfora, ali dogodilo se, i jedno i drugo.

Glavni akteri su njemački avio-prijevoznik Lufthansa i NBA rookie godine, slovensko čudo od košarkaša Luka Dončić koji se iz Kalifornije, sa dodjele NBA nagrada, vraćao u Sloveniju.

Dončić je za sebe i svoju obitelj rezervirao karte u business klasi. Kad je završen boarding Dončići su završili u ekonomskoj klasi prekooceanskog leta, a Nijemci ne da im se nisu nekako revanširali za svoj propust nego su još Luki vratili samo 20% preplaćene cijene.

Rookie godine je sjeo u avion, uhvatio telefon pa momentalno tvitnuo o svom razočaranju Lufthansom:

- Ovako loše još nikad niti jedna avio-kompanija nije postupala sa mnom. I sa mojom obitelji. Nisu nam priznali rezervaciju, prebacili su nas u ekonomsku klasu, a nemam pojma zašto su mi refundirali samo 20% iznosa koji sam dao za bussines karte. Hvala im!

Dončić je Lufthansu, naravno, uredno 'menšnao' u svom tvitu, a njihov CM potpisan kao Alex odgovorio je: "Hej, Luka. Žao mi je zbog tvog nedavnog iskustva. Možeš li nam, molim te, u DM poslati svoj booking code".

Dončićev tweet ima preko 12 tisuća lajkova i preko tisuću retvitova... Očajno loš marketing za Lufthansu. I to baš preko Dončića, dojučerašnjeg suigrača u Dallasu i ljubimca jedne od najvećih njemačkih sportskih ikona, Dirka Nowitzkog.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Orahova1 26.06.2019.

    Upravo radi neprofesionalizna sam nakon 20 godina prestao putovati s luftansom,njihova stalna kašnjenja otkazivanje letova i slično čak sam predao i tužbu protiv njih u national aviation industry.

  • Frenkyy 26.06.2019.

    Vrati se ti kod očka Florea! Tamo se voziš klupskim jetom!

  • Katalonski lopovi 26.06.2019.

    prepotentan bahati lik,nikakav uzor

Komentiraj...
Vidi sve komentare