To je to što me zanima!

Dončić na odmoru na Krku vozi bijesnu pilu od 2,5 milijuna kn

Jedan od najboljih košarkaša svijeta se nakon feštanja sa Severinom zaputio na zasluženi odmor - u Hrvatsku! Na Krk je stigao u Lamborghiniju koji je odmah privukao veliku pažnju stanovnika i turista
Vidi originalni članak

Sjajni Slovenac Luka Dončić (22) je prije nekoliko dana potpisao petogodišnji ugovor s Dallas Mavericksima vrijedan čak 207 milijuna dolara. Vlasnik Mavericksa Mark Cuban toliko je zaluđen Dončićem da je osobno stigao u Ljubljanu u društvu legende kluba Dirka Nowitzkog i trenera Jasona Kidda te donio ugovor svojoj zvijezdi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dončić je, potom, novi ugovor odlučio proslaviti velikom feštom na kojoj je pjevala Severina (49), a na kojoj se zabavljao i Dončićev suigrač Boban Marjanović.

- Bila je to predivna noć s prekrasnim ljudima... Čast mi je i zadovoljstvo stajati kraj Luke Dončića koji je ispisao dio povijesti - napisala je Severina uz objavljene fotografije.

A jedan od najboljih košarkaša svijeta zatim se zaputio na zasluženi odmor - u Hrvatsku! Točnije na Krk, gdje je stigao 'bijesnim' automobilom. Riječ je o Lamborghiniju Urus Mansory, čija vrijednost je oko 400 tisuća dolara, odnosno nešto više od 2,5 milijuna kuna.

Lambo je privukao veliku pažnju stanovnika Krka i turista pa je završio i na popularnoj stranici Car Spotting Croatia.

Inače, isti automobil ima i nogometaš Liverpoola Xherdan Shaqiri.

Idi na 24sata

Komentari 238

  • Freankye 15.08.2021.

    Najljepsi SUV

  • Fullmetaljacket 15.08.2021.

    Jel cepao mali baja kandidza iz auta, doncicev omiljeni izvodjac kojeg shera na instagramu

  • StjepanValjak 15.08.2021.

    Došao bi i Rimac s Neverom samo ne može dosegnuti do Krka s baterijom, treba helikopter da ga preveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare