To je to što me zanima!

Dončić nije 'normalan', zvijezda NFL-a u šoku: Morao sam triput pogledati kako je to napravio...

Mislim da smo prilično impresivni. Znam da smo malo sporo krenuli u sezonu, ali regularna sezona ima 82 utakmice. Sezona je duga. Imali smo uspona i padova, rekao je nakon utakmice Dončić
Vidi originalni članak

U 80. utakmici regularnog dijela sezone, Dallas Mavericksi slavili su na gostovanju kod Detroit Pistonsa sa 131-113 i tako došli do jubilarne 50. pobjede.

Pogledajte video: Dončić proslavio novi ugovor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 
Najbolji pojedinac susreta ponovno je bio slovenski mađioničar Luka Dončić, koji nije imao najbolju šutersku večer (8/21), no uz 26 poena dodao je i 14 asistencije. Neke od njih će se vrtjeti po uvodnim špicama dugo vremena!

Posebno ona tri i pol minute prije kraja susreta. Slovenac je bio u 'izolaciji' te se sjurio snažno prema košu, a onda je dodavanjem iza leđa, bez gledanja, pronašao usamljenog Finney-Smitha, koji je pogodio sasvim otvorenu tricu.

"Morao sam triput pogledati da saznam kako je to napravio", napisao je na Twitteru najkorisniji igrač (MVP) Superbowla Patrick Mahomes.

- Mislim da smo prilično impresivni. Znam da smo malo sporo krenuli u sezonu, ali regularna sezona ima 82 utakmice. Sezona je duga. Imali smo uspona i padova. Ponosan sam kako smo odigrali - rekao je nakon utakmice Dončić.

Dallas trenutno drži četvrto mjesto na Zapadu, koje ga u doigravanju vodi na Utah Jazz našeg Bojana Bogdanovića, no u preostala dva kola () ima šanse prestići Golden State Warriorse, a u tome bi slučaju išao na Jokićeve Denver Nuggetse.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mrmagdens 08.04.2022.

    Lik je kao livaja u hnl-u.. Igra se sa djecom

  • sanlorenzo 07.04.2022.

    Vrh, svaka čast

  • DUH RATNIKA...MPT 07.04.2022.

    Top igrač. Baš igra vrhunski...

Komentiraj...
Vidi sve komentare