To je to što me zanima!

Slovenci razbili Hrvatsku, Dončić stigao u Rijeku, ali nije igrao...

Hrvatska je solidno otvorila utakmicu te držala konstantno prednost kroz prvu četvrtinu, dobru igru su izabranici Veljka Mršića prikazali i u drugoj dionici, a kao presudna se prikazala treća četvrtina
Vidi originalni članak

Hrvatska košarka reprezentacija se okupila prvi put nakon kvalifikacija za Eurobasket i pala na prvom pripremnom ispitu za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre koji se održava u Splitu od 29. lipnja do 4. srpnja. U sportskoj dvorani Zamet u Rijeci izgubili smo od susjeda Slovenaca s 94-80.

PODRŠKA U SPALADIUMU Svi koji imaju covid potvrdu će moći uživo gledati košarkaše

Hrvatska je solidno otvorila utakmicu te držala konstantno prednost kroz prvu četvrtinu, a dobro igru su izabranici Veljka Mršića prikazali i u drugoj dionici, koju Slovenci ipak završavaju serijom 9-0 te odlaze s +6 na poluvrijeme (46-40).

Kao prijelomna se pokazala treća četvrtina koju su gosti pobijedili s 30-18 te otišli na velikih +18 uoči posljednje dionice, a naši su košarkaši u posljednjoj dionici uspjeli tek ublažiti poraz.

PRVA PRIPREMNA UTAKMICA Dončić stiže u Hrvatsku: Gdje gledati okršaj protiv Slovenije?

Kod Slovenaca su briljirali Jaka Blažić (20 poena) i Klemen Prepelić (14 poena), dok su kod nas dvoznamenkasti bili tek Hezonja (10) te Šakić i Bilan (11). 

Inače, utakmicu je s klupe pogledao i Luka Dončić, koji je sa svojim Dallasom ispao od LA Clippersa u doigravanju NBA lige.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Prekrasni 17.06.2021.

    S obzirom koliko su bolji u košarci, ovaj poraz uopće nije težak, dobro smo i prošli.

  • plavi kon 17.06.2021.

    kad je zadnjih 20g Hrvatska igrala kosarku,inace najljepsi sport na svjety

  • Rudo 17.06.2021.

    Najbolje da ne dolazi ni Bogdanović ni ostatke NBA nazovimo ih zvijezda u čemu je stvar kod njih ne znam ali sjetim se još većih zvijezda od njih koji su rado uvijek dolazili igrati za repku poput Kukoča,Petrovića,Rađe....

Komentiraj...
Vidi sve komentare