To je to što me zanima!

Dončić stiže u Hrvatsku: Gdje gledati okršaj protiv Slovenije?

Hrvatska u Rijeci igra pripremnu utakmicu protiv Slovenaca od 19 sati. Pripremama su se priključili i Mario Hezonja i Luka Šamanić, no upitno je hoće li zaigrati
Vidi originalni članak

Hrvatska igra prijateljsku utakmicu sa slovenijom u 19 sati u sklopu priprema za kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre.

U momčadi Slovenije je i Luka Dončić koji se prije nekoliko dana nakon ispadanja od Clippersa u NBA doigravanju priključio reprezentaciji, ali vjerojatno neće zaigrati u ovoj utakmici.

Utakmicu su ranije najavili i kapetan Roko-Leni Ukić kao i mladi reprezentativac Antonio Jordano:

- Nemam nekih prevelikih riječi, drago nam je da smo tu, u fazi smo priprema i pomalo se ekipiramo. Igramo prvu pripremnu utakmicu, ne treba imati prevelika očekivanja s obzirom da su obje ekipe u početnoj fazi priprema. Imamo neki svoj put, a najvažnije nas čeka za 15-ak dana. Nastojimo biti maksimalno fokusirani da kad dođe pravo vrijeme budemo zdravi, spremni i učinimo sve što je u našoj moći da izgledamo najbolje što možemo - rekao je Ukić, a Jordano je potvrdio kako mu je čast igrati za reprezentaciju i to u svome gradu - Rijeci:

- Prije svega meni je velika čast biti dijelom ove reprezentacije, pogotovo što se nalazim u svome gradu i u svom ću gradu igrati utakmicu. Kao što je i Roko rekao, sad smo u fazi priprema, najbitnije slijedi za dva tjedna i pokušat ćemo sve da se do tada spremimo najbolje što možemo.

Reprezentaciji su se pridružili i Luka Šamanić i Mario Hezonja, no s obzirom da su tek došli, upitno je hoće li zaigrati.

Prijenos pratite od 19 sati na trećem kanalu SportKluba.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 16.06.2021.

    Igraj bar ti Srbine za Slovence, gini za mamin grb, *a*u li ti, kad ti se otac ništa ne pita!

  • Prosječni Rvatina 16.06.2021.

    Jao da je bar Dončić naš, mali je čudo. I svaka mu čast što je rekao da mu je Petrović inspiracija.

  • 16.06.2021.

    Ako Dončić ima veliku košarkašku inteligenciju, mi imamo jednog igrača koji se vratio iz NBA i ne pokazuje tragove inteligencije u svojoj igri . Koji je to igrač .

Komentiraj...
Vidi sve komentare