To je to što me zanima!

Dončiću, sretniče! Anamaria je videom iz karantene oduševila

Jedva se suzdržavam da Luku koji put ne ošamarim u karanteni, našalila se Anamaria na Instagramu u opisu slike na kojoj pozira s košarkašem Dallasa. Slovenka vrijeme u karanteni provodi trenirajući
Vidi originalni članak

Prelijepa Slovenka Anamaria Goltes (21) već dugo puni medijske stupce. Ponajviše zbog svoje veze sa slovenskim košarkašem Lukom Dončićem (21) koji rastura u Dallasu. 

Posljednjih dana svi koji drže do sebe i zdravlja svojih bližnjih pokušavaju ostati kod kuće što je više moguće. Restrikcija se drži i ovaj mladi slovenski par koji vrijeme provodi u Dončićevom domu u Dallasu. 

- Jedva se suzdržavam da Luku koji put ne ošamarim u karanteni - našalila se Anamaria na Instagramu u opisu slike na kojoj pozira s dragim.

Dončić je poznat kao veliki radnik i atleta, a za njim, barem ako je suditi prema snimkama s društvenih mreža, nimalo ne zaostaje ni Goltes.

Podijelila je video kako trenira i na taj način ubija dosadu u karanteni. Priznat ćete, prizor je i više no ugodan. Ništa manje se ni ne očekuje od plesačice i manekenke koja se okušala i na studiju ekonomije u Ljubljani. 

Goltes je najavila da će za dva dana početi objavljivati videe na kojima ćete moći pratiti što ona radi i vježbati s njom. Na taj način želi dati ljudima potporu dok su u karanteni.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Goltes je s 15 godina pobijedila u jednom izboru za najljepšu tinejdžericu slovenije, a svoje obožavatelje na Instagramu redovito časti atrkativnim fotografijama.

- Osvojio me Luka mladenačkom energijom i razigranošću. Kad smo se upoznali imala sam 12 ili 13 godina, bio je čak niži od mene. Eto, onda mi valjda visina i mišići nisu toliko bitni jer on to tad nije imao - rekla je Anamaria u jednom intervjuu kroz smijeh.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Dolomiti 21.03.2020.

    Who gives a fuck. Saljete nam postove o vasim patnjama iz karantene dok se lome sudbine malih ljudi. Cekate da sve prodje pa da nastavite uzimati lovu. Moja "Corona resolution" - kada I ako sve prodje, pracenje profesionalnog sporta s moje strane = 0!

  • Matisimo1 20.03.2020.

    Oduzela mi je vrijeme sad

  • x00x 20.03.2020.

    a viđu razlike sa i bez sminek... drasticneee

Komentiraj...
Vidi sve komentare