To je to što me zanima!

Donna i Belinda u minicama... Zvijezde glamuroznog partyja

Donna Vekić i Belinda Bencic u Sankt-Peterburgu su trenirke zamijenile minicama i štiklama pa očarale sve u raskoši grada u kojem su nekada stolovali ruski carevi i carice
Vidi originalni članak

U Sankt-Peterburgu se ovog tjedna igra WTA turnir St. Petersburg Ladies Trophy, a u čarobnome ruskom gradu organizatori su u luksuznome hotelu Four Seasons Lion Palace priredili party za tenisačice i sponzore.

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvijezde zabave u glamouru grada u kojem su stolovali ruski carevi bile su, bez ikakve konkurencije, Švicarka slovačkog podrijetla Belinda Bencic (22) i - hrvatska tenisačica, Osječanka Donna Vekić (23).

Donna i Belinda su iz komotnih trenirki uskočile u minice i štikle, a definitivno se i u tom izdanju osjećaju fenomenalno. Naravno, fotografi su ih slijedili u stopu, a dame su u prvi plan izbacile svoju - dugonogost.

Bencic čeka protivnicu u osmini finala, a Donna u šesnaestini finala u utorak od 15 sati igra sa Amerikankom Kristie Ahn (27).

Naša Donna Vekić je sedma nositeljica St. Petersburg Ladies Trophyja i trenutačno 23. tenisačica svijeta, a Ahn, njena prva protivnica u Sankt-Peterburgu, je 97. na WTA ljestvici.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nije_bio_penal 11.02.2020.

    ove nogice mmm

  • ZG U SRCU 11.02.2020.

    Bravo cure, prekrasne ste, samo se papcima ne sviđate!!

  • Cirenac 11.02.2020.

    Mlade i lijepe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare