To je to što me zanima!

Donna morala igrati na dvije podloge, ali ušla u polufinale!

Nesvakidašnja situacija jer su Vekić i Mladenović svoj četvrtfinalni meč počele na travi pa su nakon deset gemova prvog seta morale pauzirati zbog nevremena. Meč se morao nastaviti u dvorani
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Donna Vekić (WTA 22.) u dva je neizvjesna seta svladala Francuskinju Kristinu Mladenović (WTA 48.) sa 7-5, 6-4 u četvrtfinalu Nottinghama.

Kiša i loše vrijeme uništili su travu na turniru u Engleskoj pa su organizatori morali sve opet preseliti u dvoranu na tvrdu podlogu, a tu se Donna dobro snašla.

Nesvakidašnja situacija jer su Vekić i Mladenović svoj četvrtfinalni meč počele na travi pa su nakon deset gemova prvog seta morale pauzirati zbog nevremena.

Vratile su se na teren nakon nekoliko sati pauze, odigrale tek jedan gem i ponovno su ih organizatori morali prekinuti i konačno prebaciti u dvoranu.

Mladenović je prije ovog meča imala 2-1 omjer protiv Donne, a sada je to hrvatska tenisačica anulirala. Hrvatsku tenisačicu u borbi za finale u subotu čeka Njemica Tatjana Maria (WTA 56.). Vekić ju je već pobijedila u njihovom jedinom meču 2018. na tvrdoj podlozi u Hobartu s glatkih 6-4, 6-2.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pAtiS3riDalje 15.06.2019.

    članak je fantazija..moram si pivu popit za ovo

  • 15.06.2019.

    Kristina Mladenović je Francuskinja a zašto onda Pupovac nije Hrvat?Zar kod nas mora sve biti naopako i komplicirano?

  • libeluli 14.06.2019.

    Kad ona igra može i na oranici! Bravo Donna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare