To je to što me zanima!

Donna nakon ispadanja s AO-a: Što sad? Popit ću jednu dobru margaritu. Vjerojatno i više...

Servis me danas napustio, nadam se da će se vratiti uskoro. Servis je moje veliko oružje i u bitnim trenucima se oslanjam na njega. Danas nisam mogla i to se vidjelo, zaključila je Donna
Vidi originalni članak

U ovom trenutku sam tužna i razočarana, ali sigurna sam da ću za nekoliko dana shvatiti koliko sam imala dobar početak sezone, kazala je Donna Vekić na početku tiskovne konferencije nakon poraza od Arine Sabalenke u četvrfinalu Australian Opena.

Osječanka je imala priliku ostvariti najbolji rezultat na Grand Slam turnirima, no na drugoj je strani bila raspoložena Bjeloruskinja.

- Mislim da ne smijem biti nezadovoljna zbog učinka na break loptama. Arina je sjajno spašavala. Mučila sam se na servisu i napravila dosta dvostrukih. Jednostavno nije bio moj dan. Mislim da sam ostale mečeve odigrala bolje, dok je ona sjajno servirala - kazala je Donna.

A onda se prebacila na hrvatski...

- Bolan poraz danas, ali nakon par dana ću shvatiti da je bio dobar početak sezone. Servis me danas napustio, nadam se da će se vratiti uskoro. Servis je moje veliko oružje i u bitnim trenucima se oslanjam na njega. Danas nisam mogla i to se vidjelo. Veselim se prvoj sljedećoj prilici da igram meč. Ne znam kad, ali uskoro. Moram napraviti plan i program s timom - rekla je Donna pa dodala:

- Što sad? Popit ću jednu dobru margaritu definitivno. Vjerojatno i više nego jednu - nasmiješeno je zaključila.


 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • MateCro 25.01.2023.

    Uvijek joj malo fali pa ispada u četvrtfinalima.

  • bum5bar 25.01.2023.

    Dobro je i dogurala

  • jamesbond7777 25.01.2023.

    Jos samo fali da rekla,, bum poslije margarite dala prvom ko pita 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare