To je to što me zanima!

Donna Vekić tijesno izgubila od Šarapove nakon velike bitke...

Hrvatska tenisačica Donna Vekić odigrala je fantastičan meč protiv sjajne Ruskinje, no Maria Sharapova pokazala je igru koja je krasila svih ovih godina i došla do pobjede rezultatom 7-5, 6-4...
Vidi originalni članak

Donna Vekić nije se uspjela plasirati u treće kolo Roland Garrosa, izgubivši od Ruskinje Marie Sharapove 7-5, 6-4. Vekić je odigrala jako dobar meč, gdje je još jednom pokazala svoju iznimnu upornost i borbenost vračajući se par puta u meč iz teških situacija, no na kraju nije uspjela iznenaditi Ruskinju

Vekić je odigrala jako dobar prvi set, gdje smo vidjeli 5 brejkova. Obje tenisačice su imali jako nizak postotak ubačenog prvog servisa, koji je bio ispod 50 %, te jako velik broj neprisiljenih grešaka.  Vekić je u prvom setu uspjela spasiti zaostatak 3-5, ali ju je seta koštao izgubljeni servis u 12. igri. Na kraju je Šarapova osvojila prvi set rezultatom 7-5.

Ruskinja je drugi set započela "breakom" za 2-0, Donna odmah vraća svoj izgubljeni servis, ali u narednom gemu ga opet gubi, pa je Šarapova kod 5-3 servirala za meč. Donna je opet uspjela uzvratiti brejkom, no na svoj servis je potom imala ogromnih problema - Osječanka je uspjela spasiti čak pet meč-lopti, ali šestu nije uspjela i Ruskinja se plasirala u treće kolo.

Unatoč porazu, Donna nema za čime žalit. Pružila je fantastičan otpor sjajnoj Ruskinji, koja je pokazala kako se polako vraća u formu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 31.05.2018.

    ova screampova odkad se vratila na teren sve se jace dere, uzas, para usi :)

  • ivan811 31.05.2018.

    realno Donna ima talent..samo mislim da nije dovoljno posvecena sportu..uspjevaju najuporniji i najveci radniki..prestani putovat,uzivat u zivotu,ostavi Stana i treniraj 10 sati na dan i postat ces broj 1. garantiram ti!!

  • hbcro7 31.05.2018.

    Velika šteta, dobar meč, bilo je prostora za pobjedu, imala je puno šansi, prvi servis je prečesto promašivala i previše lopti u sredinu Šarapovoj na reket. Živcira me to urlikanje od Šarapove, otezanje poena (ne razumijem zašto to suci ne sankcioniraju), urlikanje i stiskanje šake nakon pogreške protivnice...Šarapova je previše razvikana što se tiče svog izgleda-nije bila niti najljepša danas na terenu. A one crne fleke po licu ispod očiju skroz do usta grozno izgledaju. Tolike pare a lice joj tako izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare