To je to što me zanima!

Donnarumma zatražio raskid s Milanom zbog - zlostavljanja...

Kao još jedan od razloga je izostavljanje otkupne klauzule u ugovoru Donnarumme, a kao najizglednije destinacije za mladog golmana spominju se PSG i Real Madrid
Vidi originalni članak

Prema Corriere dello Sportu, Mino Raiola zatražio je od Milana da poništi ugovor golmanu Gianluigiju Donnarummi koji je potpisao ovo ljeto.

Kao razlog tome navode se "psihološki pritisak i moralno zlostavljanje" mladog golmana. Navodno je i sam Donnarumma već poslao pismo čelnicima Milana u kojem je opisao što proživljava.

Primjer bi svakako mogla biti utakmica Milana i Bologne (2-1) tijekom koje se Gattuso izderavao na Donnarummu često mu prijeteći jer ne ispucava loptu dovoljno brzo.

- Ako ne budeš radio ono što ti ja govorim, uništit ću te, balavče jedan - navodno su bile njegove riječi.

Kao još jedan od razloga je izostavljanje otkupne klauzule u ugovoru Donnarumme. Raiola je tražio da u ugovoru stoji klauzula prema kojoj klubovi mogu kupiti Donnarummu za 40 milijuna ako Milan ne osigura Ligu prvaka, odnosno 70 milijuna ako se Milan kvalificira.

Kao najizglednije destinacije mladom golmanu navode se bogati PSG i Real Madrid. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • blue_devil006 12.12.2017.

    Ajde bratko rom, nemoj tako.....

  • AntiMamic1 12.12.2017.

    Zbog zlostavljanja...hahaha koji cirkus zaradjuje milijune i kad mu se ocita bukvica onda kmeci. Trebao ga je Gattuso napljuskat balonju. Umisljeni balavac koji misli da je veci od kluba. Pa stvari koje si on dopusta i koliko mu klub titra to ne radi jedna ikona kao Buffon.

  • nikluk20 12.12.2017.

    taj bi završio na psihijatriji kod Ćire Blaževića :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare