To je to što me zanima!

Don't cry, Messi! 'Gaučosi' su rasplakali cijelu Argentinu

Nemojte ga kritizirati, nije samo Messi kriv. Za mene je Leo i dalje uvjerljivo najbolji nogometaš današnjice, poručio je David Beckham nakon argentinskog poraza
Vidi originalni članak

Messi je još jako, jako daleko od najboljeg igrača svih vremena. Lako je osvajati trofeje s Barcelonom, no broj njegovih trofeja s Argentinom sve govori - rekao je prije početka Copa Americe Pele.

Legendarni Brazilac u subotu navečer došao je na svoje kada je Argentina šokantno u četvrtfinalu prvenstva Južne Amerike izgubila od Urugvaja nakon jedanaesteraca 4:5 (1:1).

Becks: I dalje je najbolji

Lionel Messi bio je blijed, nevidljiv, a njegova momčad čak niti 45 minuta s igračem više nije mogla zabiti gol, pa je na kraju presudila lutrija jedanaesteraca.

– Nemojte ga kritizirati, nije samo on kriv. Za mene je i dalje uvjerljivo najbolji nogometaš današnjice – poručio je David Beckham.

No, istina je da Messi briljira samo u Barceloni, gdje za suigrače ima Xavija, Iniestu i ostale majstore. A kada treba povesti Argentinu do nekog trofeja, onda nestane. Omaleni veznjak u četiri nastupa s Argentinom na velikim natjecanjima ima četiri debakla. Na SP-u 2006. ispali su od Njemačke u četvrtfinalu (2:4), u finalu Copa Americe Argentinu je Brazil nokautirao 3:0, na SP-u 2010. pod Maradoninim vodstvom gaučosi su pregaženi od Njemačke 3:0.

Batista: Ovo nije neuspjeh

A sada je uslijedilo i novo razočaranje na Copi.

I zato je u suzama neutješno napustio teren nakon utakmice s Urugvajem. Nakon što je bio odličan u utakmici s Kostarikom (3:0), navijači su mu napisali: "Leo, oprosti za kritike, ti si naš vođa". No Messi ih je sada opet razočarao.

Dok cijela Argentina bjesni zbog blamaže svojih nogometaša, izbornik Sergio Batista zablistao je izjavom:

– Ne bih se složio da je eliminacija neuspjeh. Imali smo namjeru osvojiti turnir, ali nismo uspjeli. Sada moramo nastaviti unapređivati igru kako bismo konačno stigli do najvažnije stvari, osvajanja Svjetskog prvenstva.

No, to će pokušati bez njega, jer Batista je navodno već bivši.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • nogometni_talent 18.07.2011.

    hahahahahhah....e o ovome ja govorim cijelo vrijeme, kad messi ne napravi nesto dobro nema veze, a kad to ronaldo napravi svi ga omalozavaju.... da je argentina osvojila ovaj kup pisali bi da je messi doveo sam argentinu do finala i do pobjede... samo cu vam ovo reci, nemojte se pravit da sad ne znate o cemu govorim....ccccc....sramota da se tako velikog igraca ( Cristiano Ronaldo ) ponizava na takav nacin....

  • nogometni_talent 18.07.2011.

    ivonker88: seljak sii, sta je CR7 radio barceloni u COPA DEL Rey??... samo neznam zasto toliko hvalite tog messi-a ne moze igrat bez xavi-a i inieste, budimo razumni da nije njih dvojice messi bi bio nula...

  • dario1983 18.07.2011.

    kako je bilo lijepo gledati messia onako nemocnog <3<3<3<3<3<3 steta sto se ne igraju cesce utakmice argentine

Komentiraj...
Vidi sve komentare