Obavijesti

Sport

Komentari 36

Don't cry, Messi! 'Gaučosi' su rasplakali cijelu Argentinu

Don't cry, Messi! 'Gaučosi' su rasplakali cijelu Argentinu
1

Nemojte ga kritizirati, nije samo Messi kriv. Za mene je Leo i dalje uvjerljivo najbolji nogometaš današnjice, poručio je David Beckham nakon argentinskog poraza

VIDEO

Messi je još jako, jako daleko od najboljeg igrača svih vremena. Lako je osvajati trofeje s Barcelonom, no broj njegovih trofeja s Argentinom sve govori - rekao je prije početka Copa Americe Pele.

Legendarni Brazilac u subotu navečer došao je na svoje kada je Argentina šokantno u četvrtfinalu prvenstva Južne Amerike izgubila od Urugvaja nakon jedanaesteraca 4:5 (1:1).

Becks: I dalje je najbolji

Lionel Messi bio je blijed, nevidljiv, a njegova momčad čak niti 45 minuta s igračem više nije mogla zabiti gol, pa je na kraju presudila lutrija jedanaesteraca.

– Nemojte ga kritizirati, nije samo on kriv. Za mene je i dalje uvjerljivo najbolji nogometaš današnjice – poručio je David Beckham.

No, istina je da Messi briljira samo u Barceloni, gdje za suigrače ima Xavija, Iniestu i ostale majstore. A kada treba povesti Argentinu do nekog trofeja, onda nestane. Omaleni veznjak u četiri nastupa s Argentinom na velikim natjecanjima ima četiri debakla. Na SP-u 2006. ispali su od Njemačke u četvrtfinalu (2:4), u finalu Copa Americe Argentinu je Brazil nokautirao 3:0, na SP-u 2010. pod Maradoninim vodstvom gaučosi su pregaženi od Njemačke 3:0.

Batista: Ovo nije neuspjeh

A sada je uslijedilo i novo razočaranje na Copi.

I zato je u suzama neutješno napustio teren nakon utakmice s Urugvajem. Nakon što je bio odličan u utakmici s Kostarikom (3:0), navijači su mu napisali: "Leo, oprosti za kritike, ti si naš vođa". No Messi ih je sada opet razočarao.

Dok cijela Argentina bjesni zbog blamaže svojih nogometaša, izbornik Sergio Batista zablistao je izjavom:

– Ne bih se složio da je eliminacija neuspjeh. Imali smo namjeru osvojiti turnir, ali nismo uspjeli. Sada moramo nastaviti unapređivati igru kako bismo konačno stigli do najvažnije stvari, osvajanja Svjetskog prvenstva.

No, to će pokušati bez njega, jer Batista je navodno već bivši.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...