To je to što me zanima!

Dortmund steže obruč oko M. Kovačića: Cijena? 25 mil. eura

Bild navodi da će 'žuto-crni' "bombastičnim transferom Realove zvijezde" okončati ljetni prijelazni rok. Transfer Matea Kovačića bi trebao iznositi 25 milijuna eura
Vidi originalni članak

Jučer smo pisali da je Borussia Dortmund zainteresirana za Matea Kovačića. Prva želja trenera Borussije Thomasa Tuchela je Andre Schürrle, ali nogomteaš Wolfsburga je preskup pa su se 'žuto-crni' okrenuli hrvatskom reprezentativcu.

Borussija će odratiti posljednje pripreme od 3. do 10. kolovoza, a do početka osmog mjeseca Tuchel želi imati kompletnu momčad na raspolaganju, piše njemački Bild.

- Želimo imati cijelu momčad na raspolaganju do tada. I još više, ostvariti i neki dodatak našoj momčadi - rekao je Tuchel.

Pod dodatak se misli na Matea Kovačića, za kojeg Bild tvrdi da je vrlo blizu potpisa za Borussiju Dortmund. Njemački list se poziva na španjolske izvore preko kojih je došao do ove informacije, a navodi da će 'žuto-crni' "bombastičnim transferom Realove zvijezde" okončati ljetni prijelazni rok. Transfer bi trebao iznositi 25 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • AntiMamic1 14.07.2016.

    Ovo je isti clanak samo promjenjena zadnja recenica i onda vi sebe nazivate novinarima majko moja mila

  • rođo101 08.07.2016.

    napokon da i dortmund kupi jednog našeg pravog igrača

  • NIKE 08.07.2016.

    Najbolja solucija je prodati ga za tih 25-30 M € te pravo otkupa u iduće 2 godine za 5 milijuna € više . Tako su radili sa Carvajalom i dečko je fenomenalan , nakon samo jedne sezone u Leverkusenu gdje je bio u momčadi sezone . Sa Moratom su istu stvar napravili samo taj im balvan stvarno ne treba .

Komentiraj...
Vidi sve komentare