To je to što me zanima!

Dos Santos: Miočić će biti novi prvak, znam kako jako udara...

Stipe ima prednost na nogama protiv Werduma. Stvarno udara jako. Jeste li vidjeli moje lice nakon meča protiv njega?, rekao je Junior dos Santos, zvijezda UFC-a u Zagrebu 10. travnja
Vidi originalni članak

Junior dos Santos i Ben Rothwell predvode povijesni UFC event u Zagrebu 10. travnja. Prvi je to UFC-ov spektakl u našoj zemlji, a Dos Santos i Rothwell promiču ga na najbolji mogući način.

Dvojica velikana MMA-a bila su na utakmici PPD Zagreba i PSG-a, obojica u Zagrebovim dresovima. 

- Gdje je taj Junior? Spreman sam odmah na borbu - rekao je kroz smijeh Ben Rothwell u druženju s novinarima, prenosi Fightsite.

- Moja taktika? Završit ću ga na nogama i na podu - rekao je Rothwell, koji je sreo i Mirka Filipovića.

- Jučer sam ga sreo. On je definitivno legenda i čovjek kojeg sam uživao gledati kao klinac. Ima legendarne high-kickove i veliki je borac. Rukomet? Jučer sam prvi put bio na rukometu. Upoznao sam Igora Pokrajca. Prilično zanimljiv tip. Zabavili smo se - rekao je Rothwell i dodao:

- Dos Santosa morate poštovati. Ima pobjedu nad Stipom, Werdumom i Velasquezom i bivši je prvak. Obojica se poštujemo i nema potrebe za ružnim riječima.

POGLEDAJTE VIDEO: Dos Santos o novim izazovima uoči UFC spektakla u Areni Zagreb

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve se glasnije priča da će Stipe Miočić dobiti šansu za napad na titulu protiv Fabricija Werduma na UFC 198 eventu. 

- Werdum je napredovao u "stojci", ali Stipe je jako siguran u sebe na nogama. Bolji je u boksu, Werdum ima prednost u parteru. Bit će to odlična borba - komentirao je Rothwell.

Dos Santos: Žao mi je što nisam sreo Mirka

Junior dos Santos 2009. godine pobijedio je Mirka Filipovića u oktogonu. Cro Cop je stigao u hotel pozdraviti izvršnog direktora UFC-a i obojicu boraca, ali Dos Santos u to vrijeme nije bio u hotelu.

- Žao mi je što nisam sreo Mirka. On je legenda, jedan od boraca zbog kojih sam se i počeo boriti. Bila mi je velika čast nastupiti protiv njega - rekao je Dos Santos.

- Nemam u planu ništa mijenjati za borbu protiv Rothwella. Sretan sam što je prihvatio borbu, imam dovoljno vremena za pripremu. Uživam u Zagrebu, jako lijep grad - rekao je Dos Santos i osvrnuo se na moguću borbu Miočića i
Werduma.

- Dajem prednost Stipi. Werdum nije tip borca koji će rušiti protivnike na parter, a Stipe ima prednost na nogama. Stvarno udara jako. Jeste li vidjeli moje lice nakon meča protiv njega? - dodaje Cigano.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sp analiticar 16.02.2016.

    Stipe Miocic ce uskoro biti broj 1

  • 11.02.2016.

    miočić je bio bolji i trebao je uzeti pobjedu u tom meču ali sudci su dali pobjedu popularnijem i utjecajnijem borcu koji donosi veću zaradu, stipe je sada još napredovao i ovaj dos santos bi popušio nokaut da se bore u ovom trenutku kao što ga je i overeem nokautirao u zadnjem meču

  • jkaurinovic 11.02.2016.

    Dobar je mirko :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare