To je to što me zanima!

Dosadilo mu: Michu prešao u četvrtoligaša, trenira ga brat

IZ PREMIERSHIPA U ČETVRTU LIGU Španjolski napadač Michu (29), koji je još prošle godine tresao mreže u Swanseaju, pridružio se klubu svog brata, Langreu
Vidi originalni članak

Španjolski napadač još je prošle godine zabijao u Premiershipu, a tadašnji trener Swanseaja, Michael Laudrup, za njega je od Arsenala tražio 30 milijuna eura.

Vicente del Bosque ga je pozvao u reprezentaciju, a zaigrao je u kvalifikacijama protiv Bjelorusije... Tako je bilo sve do prije pola godine. Danas, Michu je raskinuo ugovor sa Swanseajem i potpisao za španjolskog četvrtoligaša Langreo, čiji je trener njegov brat Hernán.

Inače, Langreo nije baš tako nepoznat klub. U njemu je karijeru počeo jedan od ponajboljih napadača španjolskog nogometa, David Villa. Samo, Villa je s 29 godina, koliko ima Michu, igrao u Barceloni, a Michu, eto, u Langreu, gdje je Villa igrao od desete do 17. godine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zmay 23.12.2015.

    Ovo što si napisao apsolutno nema veze s ovim što sam ja napisao. Samo se vrijeđat želiš. Meni to ne treba i ne želim. Pozdrav.

  • Xyster 23.12.2015.

    A Swensea je nekad tražio 30 miljuna za njega, Arsenal je nudio nešto manje a ovi bili pohlepni. Te danas izgubili 20 i nešto milljuna.

  • Kringe 23.12.2015.

    Tako ce i Costa zavrsit , jedna il dvije dobre sezone i natrag u nize lige spanjolske od kud je i dosao ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare