To je to što me zanima!

Došao napadač koji je pet od zadnjih šest sezona igrao NHL

U NHL-u je odigrao 221 utakmicu (40 bodova), a u AHL-u 250 (101 bod). Murray (31) je čak pet od posljednjih šest sezona igrao u NHL-u. Igra na poziciji centra...
Vidi originalni članak

Sezona Medveščaka počinje za pet tjedana, a momčad je praktički kompletirana. Klub je danas doveo napadača u naponu snage, Andrewa Murraya (31), koji je čak pet od posljednjih šest sezona igrao u NHL-u. Igra na poziciji centra.

- Murray je kvalitetan igrač koji ne pridonosi momčadi samo u napadu, već je dobar i u obrani. Igrač je s karakterom, ali i koji može igrati u svim situacijama. Daje cijelog sebe u ofenzivnu igru te će biti ključni centar protiv top linija drugih momčadi - izjavio je sportski direktor Aaron Fox.

U NHL-u je odigrao 221 utakmicu (40 bodova), a u AHL-u 250 (101 bod).

OVDJE možete pogledati momčad 'medvjeda' za KHL.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • jeDINA MOja ljubav 29.07.2013.

    bravo Medveščak,dobar igrač bit ćemo dobri . Da li netko zna s kim igramo prijateljske utakmice i kad je prva utakmica ?

  • drogba9 29.07.2013.

    Svestran lik ovaj Andy Murray, malo tenis malo hokej :)

  • f1cho33 29.07.2013.

    Imamo bar 5 igraca u trenutnom rosteru koji su manji i laksi od Zanoskog,vjeruj mi da bi Zanoski mogao potuci nas cijeli tim u fightu izuzev 2-3.Jednostavno on je takav tip igraca nije tehnicar,njegov trud i zalaganje na igracu manje i tako dalje,samo se nadam da ce ovaj sadasnji tim braniti jedan drugoga,a ne kao prosle sezone napadaju Kristana,Ouzasa igraci se gledaju i okrecu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare