To je to što me zanima!

Došao s posla na teren, zabio Dinamu pa rekao: Gol kao gol

Nije baš važno kome ga zabijem. Istina, nikad nisam zabio pred više ljudi, no nije to ništa posebno. Nakon pet minuta se ispušeš i sve zaboraviš, kaže Marko Trčak
Vidi originalni članak

Iako se to nakon prvog poluvremena u Zlataru nije tako činilo, Dinamo je na kraju ipak lakoćom prošao u osminu finala Kupa (1-7). Poslije prvih 45 minuta bilo je iznenađujućih 1-1 i navijači Oštrca, Črvi, pripremili su pravu feštu kakvoj čak i Dinamovi igrači rijetko kad svjedoče.

Zvijezda dana u Zlataru svakako je bio njihov kapetan. Marko Trčak u povijesne knjige kluba ulazi kao igrač koji je zabio hrvatskom prvaku i branitelju naslova. A kada se zna da je ovaj inženjer građevine do 14 sati radio, presvukao se, obuo kopačke i sat vremena kasnije istrčao na teren s trakom oko ruke, onda to zvuči još ljepše. No, za njega to nije ništa posebno.

- Gol kao gol, nije baš važno kome ga zabijem. Istina, nikad nisam zabio pred više ljudi, no ništa posebno. Nakon pet minuta se ispušeš i sve zaboraviš - rekao je Trčak za Goal.

Oduševio ga je kapetan Dinama u ovoj utakmici, Ante Ćorić.

- Na njemu se vidi klasa, vidi se da ima potez. Arminu Hodžiću se teško i približiti, a kamoli dobiti duel - kaže kapetan Oštrca.

Slavlje i gol Oštrca protiv Dinama možete pogledati na stranicama Goala.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zwone007 23.09.2015.

    Najbitnije je to da njemu nije vazno kome ga zabije.....

  • Vukanjac_1 23.09.2015.

    ovo me podjesjeca na hajdukovce i oni tako rade i treniraju po cijeli dan i onda dodje dinamo natrpa im mrezu jedina je razlika sto ovi momci posteno priznaju da su izgubili od boljeg protivnika

  • blento7 23.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare