To je to što me zanima!

Došla je i potvrda: Tomasov je novi član saudijskog Al Nassra

Krilni napadač se jučer protiv Bašakšehira oprostio od navijača na Rujevici remijem 2-2, a u Saudijsku Arabiju uputio se s Vedranom Attiasom, bivšim glasnogovornikom Dinama
Vidi originalni članak

Rijekin Marin Tomasov (28) završio je avanturu u Rijeci. Jedan od boljih igrača HNL-a danas je u popodnevnim satima odletio prema Saudijskoj Arabiji gdje će se već sutra priključiti treninzima novog kluba Al Nassra, gdje ga već čeka brojna hrvatska kolonija.

U Al Nassru su već Zoran Mamić, Damir Krznar, Dean Klafufić, Miralem Ibrahimović i Ivan Štefanić dok će Tomasov postati suigrač Ivanu Tomečaku.

Krilni napadač se jučer protiv Bašakšehira oprostio od navijača na Rujevici remijem 2-2, a u Saudijsku Arabiju uputio se s Vedranom Attiasom, bivšim glasnogovornikom Dinama i budućim analitičarem Al Nassra.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • munjaa 06.08.2016.

    Idu rujevicom Turci i,i,i prolaze dalje,a i dalje im vise....

  • shoogy-woogy 06.08.2016.

    Vidi, vidi siritelji mrznje, kako ste "aktivni! ! Gdje ste na clancima o Domovonskoj zahvalnosti ?? Svbi djele na granici DVD, CD i ostalu propagandu o Oluji !! "Kao " Oluja je veci genocid od Srebrenice i jos brdo gluposti i lazi ! Gdje ste na clanku kako Vucic pljuje na Oluju ?? Gdje sta da "kometarisete" Torcidinu koreografiju u cast Oluje ? Aaaaah DAA tamo imate 2., 3., 4., . . profil i pljujete po Hrvatskoj !

  • tovar.IŠ 06.08.2016.

    Hvala ti Marine i sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare