To je to što me zanima!

Dosta je bilo: Andre Agassi je prekinuo suradnju s Đokovićem

Imao sam najbolju namjeru, htio sam pomoći Novaku. Ipak, prečesto se razilazimo u mišljenju. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere, ukratko je Agassi objasnio razloge razlaza
Vidi originalni članak

Svega deset mjeseci nakon imenovanja, Andre Agassi (47) više nije trener Novaka Đokovića (30). Bivši američki tenisač objavio je to u petak.

- Imao sam najbolju namjeru, htio sam pomoći Novaku. Ipak, prečesto se razilazimo u mišljenju. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere - rekao je Agassi za ESPN.

Agassi je postao dio Novakova tima prije prošlogodišnjeg Roland Garrosa, prekinuvši tako 11-godišnju stanku od tenisa po završetku uspješne igračke karijere. Amerikanac je trebao biti s njim na većim turnirima i pomoći mu u povratku nakon ozljede lakta, ali Đoković nikako nije uhvatio pravu formu.

Bivši broj 1 svjetskog tenisa izgubio je posljednja tri meča, četvrto kolo Australian Opena te mečeve na startu Mastersa u Indian Wellsu i Miamiju, što je očito bila kap koja je prelila čašu strpljenja. Srbin će nastaviti raditi s Čehom Radekom Štěpánekom uoči početka zemljane sezone. Trenutačno je 12. na ATP-ljestvici.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 02.04.2018.

    Zao mi je gledati ovakvog sampiona,..ne znam kakve probleme ima fiz/psih/obit.prirode ali sam pogled na njega govori da ih ima,..i previse... :( Da se netko moze bas tako strmoglaviti nakon RG...ne znam, sumnjam da je samo motivacija/prioriteti u pitanju...kako god, nadam se da bu se vrnul,..nekako! :/

  • blokirani_lovac 31.03.2018.

    Na zalost, Novakova karijera top tenisera je gotova. Ovo sto sad radi je samo odradjivanje posla radi sponzora. Ocekujem na kraju sezone da objavi kraj karijere.....na zalost.....

  • mentalist1 31.03.2018.

    Cilic treba trenera,mozda bi tu moglo doci do neke suradnje,barem na gs turnirima. Takvo iskustvo u cilicevom kutu bi bilo odlicno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare