To je to što me zanima!

'Dosta je! Igračima posuđujem lovu da ih ne izbace iz stanova'

Posuđujem igračima da ih ne izbace iz stanova, da imaju za hranu i sokove. I klubu sam posuđivao! Par sati prije utakmice ne znamo imamo li za autobus. Ugrozio sam zdravlje i mir obitelji, kaže Vujović
Vidi originalni članak

Jedno od najvećih imena u povijesti rukometa, nekadašnja mega-zvijezda šabačke Metaloplastike i Barcelone te trener PPD Zagreba Veselin Vujović (58) nakon slovenske izborničke klupe prihvatio je poziv iz Srbije. Crnogorski je stručnjak otišao u Niš, u tamošnji klub Železnik. Da je znao što danas zna vjerojatno ne bi ni odgovorio na prvi poziv iz Niša.

- Dosta je bilo. Odlazim! Degradiran sam i kao čovjek i kao trener - rekao je na konferenciji za medije, a u razgovoru sa novinarkom Žurnala koji je objavljen u tiskanom izdanju je objasnio što sve nije štimalo.

- Pa ovdje se nekoliko sati uoči polaska na utakmicu ne zna hoće li se imati novca autobus. Devet mjeseci nema plaće. A ja posuđujem igračima da ih ne izbace iz stanova, da imaju za hranu i sokove. I klubu sam posuđivao! Ugrozio sam vlastito zdravlje, ugrozio sam mir koji imam sa obitelji i najbolje je da podnesem ostavku - kaže Vujović.

- Železnik je do jučer bio u SEHA ligi. Sada se događaju stvari kakvih nema ni u nižerazrednim klubovima. Kako da ja igrača koji taj dan nije jeo i(li) strepi da će ga izbaciti iz stana motiviram da se bori, da ide 100% na treningu ili utakmici?! 'Nisam želio otvarati ovu temu nego pustiti da odgovorni ljudi iz kluba govore ako žele, ali... Železnik skoro i da ne postoji kao klub. Ovo je kao usputna skupina građana. Nemamo predsjednika, nemamo upravu, nemamo sponzora... Železnik nema ništa! - rekao je Vujović.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • no_country_for_old_men 26.04.2019.

    sve mi suze natjerao na oči...evo plačem

  • 26.04.2019.

    veselina za izbornika hrvatske da je vrati di joj je misto u sami svjetski vrh top 3 reprezentacije na svitu

  • lopovi od 1902 26.04.2019.

    Zamjeniti "strucnjaka" koji igra bez golmana sa ovim trenerom i napravili bi pravi potez ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare