To je to što me zanima!

Dosta je natezanja: Barcelona iskrcala milijun za Palmarssona

Islandski rukometaš napustio je Veszprem i nakon višemjesečnog pregovaranja potpisao za Barcelonu. Katalonski klub za Palmarssona je morao platiti milijun eura...
Vidi originalni članak

Aron Palmarsson (27) novi je rukometaš Barcelone, a za taj 'užitak' katalonski će div mađarskom prvaku morati platiti okruglih milijun eura!

Iako Barcelona još nije službeno potvrdila vijest, svi relevantni rukometni portali objavili su da je stvar napokon gotova te da će se islandski srednji vanjski već u ponedjeljak priključiti treninzima s igračima Barce. 

Palmarsson se odavno ne pojavljuje na treninzima Veszprema, s kojim je imao ugovor do 2018., a jedini kontakt s klubom navodno je imao preko poruke Ljubomiru Vranješu u kojoj je napisao da se ne namjerava vraćati u Mađarsku. To je toliko naljutilo Mađare da su bili spremni izgubiti i stotine tisuća eura samo da ovaj više ne zaigra do kraja sezone. 

Znali su da ga Barcelona želi te su obavijestili sve da ga ne puštaju ispod milijun eura nakon što su saznali da Katalonci nude oko 700.000 eura. Veszpremu se nigdje nije žurilo i bili su spremni tvrdoglavo se držati svojih uvjeta te po isteku ugovora ostati bez Palmarssona, ali i bez odštete. No Barca se na kraju ipak predomislila, shvatili su čelni ljudi njihove rukometne momčadi da im se ne isplati čekati godinu dana kako bi tek 2018. besplatno dobili igrača koji iza sebe ima višemjesečnu pauzu.

Ovako su ostali bez milijuna, ali su dobili paklenog igrača i vjerojatno postali prvi favorit za naslov prvaka Europe.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mercedes s klasa 12.10.2017.

    Paloma rucnik

  • jerry6892 12.10.2017.

    Najveći potrošač lopti otkad ja pratim rukomet.

  • Jakov Marendić 12.10.2017.

    Jedan od najpreplaćenijih igrača današnjice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare