To je to što me zanima!

Dosta mu je Europe: Deco napušta Chelsea, ide doma

Deco (32) je objasnio kako ima namjeru napustiti Stamford Bridge u prijelaznom roku i vratiti se u Brazil i pomoći radu škole čiji je i on suosnivač
Vidi originalni članak

Deco je rođen u brazilskom gradu Sao Bernardo du Campu, preselio se u Portugal kao 19-godišnjak, a portugalsko je državljanstvo dobio 2002. godine.
Tijekom karijere znao je spomenuti kako mu je namjera jednog dana vratiti se u Brazil i raditi sa siromašnima, a vrijeme za takvu odluku je sada očito došlo, iako Deco nije naglasio namjerava li nastaviti i karijeru u nekom brazilskom klubu.
- Bit će mi čudno napustiti Chelsea, ali s nogometom je uvijek tako, nikada ne znate kuda će vas dovesti. Moj prijatelj Mike, liječnik u Brazilu, jednom mi je mudro rekao da ću ja jednog dana biti bivši nogometaš, dok on nikada neće biti bivši liječnik - komentirao je Deco, koji je karijeru započeo u Corinthiansu 1996., a u Chelsea, s kojim ga ugovor veže još godinu dana, je stigao 2008. iz Barcelone.
Za portugalsku reprezentaciju Deco je odigrao 71 utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ChromE_1 25.04.2010.

    yoda, pusti ih... ljudi se naviknu s vremenom... chelsea je ove sezone pobjedio vise utakmica sa 5 ili vise razlike nego sa 1 ili 2 xD... tako da vise i nije neka senzacija :) ;)

  • YodaZoda1 25.04.2010.

    Sramota, da nakon 7-0 pobjede nad Stokeom oni nisu stavili novosti o toj pobjedi.... Utakmica je odigrana prije sat i pol i nista jos od novosti. Da je barcelona tako odigrala to bi bilo po svim stranicama u istoj minuti. Sramota!

  • Anasazi 25.04.2010.

    Kao što rekoh,,,prije ili kasnije svi oni odu kući...

Komentiraj...
Vidi sve komentare