To je to što me zanima!

Doznajemo: Delegacija Dinama ručat će s Hajdukovom. Ali tamo neće biti Vlatke Peras i uprave!

Velimir Zajec želi poboljšati odnose s najvećim rivalom. A Dinamovu delegaciju na ručku s Hajdukom neće predstavljati članovi uprave Vlatka Peras, Darko Podnar i Danijel Tomačić...
Vidi originalni članak

Pozivamo sve naše oponente, klubove koji su protiv nas, Hajduk i Rijeku, na dobru suradnju, sportsko natjecanje na terenu, odmah je jasno i glasno poručio Velimir Zajec na predstavljanju kao novi predsjednik Dinama. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I u subotu mu stiže prvi derbi protiv najvećeg rivala. Dinamo sutra gostuje na Poljudu, a prije toga će Hajdukova i Dinamova delegacija odraditi zajednički ručak. Ništa novo, dva naša najveća kluba su tu tradiciju opet započeli početkom ove sezone, a dolazak Zajeca na mjesto čelnog čovjeka "modrih" može samo poboljšati odnose Hajduka i Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO: 

A zanimljivo, na međusobnom ručku Dinama i Hajduka bit će samo - ljudi od povjerenja Velimira Zajeca. Točnije, tu neće biti aktualnih članova uprave, na ručku Dinama i Hajduka neće biti Vlatke Peras, Darka Podnara i Danijela Tomačića. Još jedna jasna poruka kako u Maksimiru pušu neki novi vjetrovi.

Uz predsjednika kluba Velimira Zajeca na ručku Dinamove i Hajdukove delegacije bit će tri člana izvršnog odbora (Zrinko Hržić, Ivan Nauković i Većeslav Bergman) kao i član dosadašnjeg Nadzornog odbora Saša Pavličić-Bekić. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • čučekica 30.03.2024.

    eto gospodo , BBB to vam je vaš Zeko, nastavak slijedi, rasprodaja ugleda, uvlačenje, i slično, i na kraju minusi, nepoznavanje posla, i bankrot, To vam sprema vaš Zeko, željeli ste pogledajte

  • Orašar33 29.03.2024.

    Samo pazite što je na meniju...

  • šb-dn 29.03.2024.

    Zajec ovo ti je velik minus od mene, kakav ručak sa ljudima koji zadnjih 20 godina omalovažavaju naše uspjehe? Zdravko je dolje dolazio popljuvan ali uvijek odlazio sa tri boda i pet komada i to je jedini način sa Hajdukom. Mediji, Vi, HNS kao da priželjkujete da uzmu prvenstvo da im date to jer su ga zaslužili svim spačkama a ne igrom na terenu. Jedino Mišković ostao gospodin i igra svoju igru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare