To je to što me zanima!

Doznajemo: Dinamo dogovorio prvo pojačanje ove zime! Sin bivšeg 'vatrenog' stiže iz lokosa

Moreno Živković na proljeće bi u dresu Dinama trebao dobiti ozbiljnu minutažu, Sergej Jakirović ne smije zaustaviti razvoj mladog braniča. A u konkurenciji su Theophile, Perić, Perković, Bernauer i Šutalo...
Vidi originalni članak

Moreno Živković (19) danas će se konačno pojaviti u Dinamu, popodne odraditi prvi trening pod vodstvom Sergeja Jakirovića, doznaju 24sata.

Dinamo i Lokomotiva riješili su posljednje detalje u ovoj priči, pa će Živković mjesto za dokazivanje tražiti pored Dine Perića, Kevina Theophilea, Maura Perkovića i Maximea Bernauera. U Dinamu više nema Joaquina Sose, dok je Boško Šutalo ozlijeđen i neće ga biti dva mjeseca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanimljivo, Živković je danas u jutarnjim satima odradio još jedan trening s Lokomotivom, pa poslije toga doznao kako seli u Dinamo, kako se popodne mora pojaviti u Maksimiru. Jakirović je tako u svom kadru dobio još jednog mladog igrača, ali i veliki potencijal hrvatskog nogometa kojeg u nastavku sezone mora pametno brusiti. I čiji nogometni razvoj na proljeće ne smije patiti.

PORUKA NAVIJAČA DINAMA Dinamo je iznenadio odlukom. BBB: 'Pokazali smo svima da se može, ne mislimo stati na tome'

Mladi nogometaš, sin bivšeg hrvatskog reprezentativca Borisa Živkovića, na jesen je oduševio predstavama u Lokomotivi za koju je skupio 11 službenih nastupa, uspješno se nosio s HNL zvijezdama poput Livaje i Miereza. Živković je u karijeri upisao već dva nastupa za Dinamo, za "modre" je debitirao prošle sezone u pobjedi nad Slaven Belupom 4-0 (igrao 17 minuta), dok je još devet minuta dobio u slavlju (4-0) protiv Šibenika. 

Jakirović polako rješava pitanje igračkog kadra, njegova je momčad u odnosu na jesen snažnija za tri imena. Živković će pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji, Takuya Ogiwara bi trebao riješiti pitanje lijevog beka, dok je Fran Brodić zaoštrio konkurenciju u vrhu napada. U Dinamu još nisu zadovoljni prijelaznim rokom, Jakirović priželjkuje dolazak desnog beka i dva krila (Brekalo i Hoxha).

PROMJENE U MAKSIMIRU Dinamova transfer želja još je u Lokomotivi, jedan od otpisanih odlazi u 'davljenika' Rudeš!

Zagrepčani nastavljaju s pripremama za proljetni dio sezone, u Maksimiru se radi punom parom, a "modri" će danas (ili sutra) službeno predstaviti i Takuyu Ogiwaru. Japanac je još jučer započeo liječničke preglede, s njima nastavio tijekom današnjeg jutra, a kako saznajemo s njegovim zdravljem nema nikakvih problema. I dolazak Ogiware je praktički gotova stvar. 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • miriomis 04.01.2024.

    Lizeriii

  • Hrvatska <3 04.01.2024.

    Ovi hajdukovci ne kuze da je Dinamo davno prerastao hnl i da oni igraju koliko im treba…lagani gas i osvaja Dinamo 10 bodova ispred Rijeke i 15 ispred Hajduka…navikli ste na euforiju i patnju kasnije, ali mislim da ce vas ove godine previse zaboliti, nemojte si to raditi

  • {matrix} 04.01.2024.

    Kako je prvo kada je stigao japanac kao i napadac iz varazdina

Komentiraj...
Vidi sve komentare