To je to što me zanima!

Doznajemo: Erslan u prosincu u Poljskoj ide po KSW-ov pojas

Erslanov će protivnik biti ruski borac Ibragim Čužigajev (31, 16-5). Radi se o KSW-ovu prvaku poluteške kategorije. Ta se borba trebala održati 14. listopada na KSW-u 75, ali Čužigajeva nisu pustili u državu
Vidi originalni članak

Ponajbolji hrvatski MMA borac Ivan Erslan (30 godina, 12-1-1 NC) vraća se kavez 17. prosinca u poljskim Gliwicama. Bit će dio priredbe naziva KSW 77. Na tribinama arene u Gliwicama očekuje se 15.000 ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO: Brutalan nokaut Ivana Erslana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Erslanov će protivnik biti ruski borac Ibragim Čužigajev (31, 16-5). Radi se o KSW-ovu prvaku poluteške kategorije. Ta se borba trebala održati 14. listopada na KSW-u 75, ali Čužigajeva nisu pustili u državu zbog ruske agresije na Ukrajinu.

"Na moje veliko razočaranje, borba za pojas 14. listopada je otkazana i neće se dogoditi. Puno je tu meni nejasnih stvari i neobjašnjivih za tako veliku organizaciju kao što je KSW. Ibragim nije uspio doći u Poljsku zbog sankcija vezanih za Rusiju, a uz sve napore organizacije, zamjenu nisu pronašli. Borba je ponuđena svim rangiranim borcima KSW-a i nitko nije prihvatio. Puno odricanja, truda, krvi i znoja je uloženo u ovaj kamp, više nego u ijedan dosad. Bio sam spreman psihički i fizički postati prvak KSW-a. Bog ima druge planove i tko sam ja da se miješam. Vidimo se uskoro. Odgađate neodgodivo!", ljutit je tih dana bio Erslan.

Organizator je odlučio ispraviti pogrešku. Erslan u kavezu nije bio od 28. svibnja. Tad je tehničkim nokautom u prvoj rundi na KSW-u 70 pobijedio Poljaka Rafala Kijanczuka.

Borba će se moći gledati OVDJE.

SPEKTAKL U ABU DHABIJU Khabibov nasljednik novi kralj lake kategorije UFC-a: Ugušio je Charlesa Oliveiru u drugoj rundi VEĆ JE POBIJEDIO BRAZILCA Ante Delija favorit za osvajanje PFL-ovog turnira i milijun dolara

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DonChuan 28.10.2022.

    Ajmo Ivane!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare