To je to što me zanima!

Doznajemo: Ljubičić ipak odlazi u AEK! O transferu odlučivao IO, BBB su bijesni na upravu kluba!

Održan je i telefonski sastanak IO-a jer po novom statutu oni moraju potvrditi svaki transfer iznad 3 milijuna eura. A navijačima se ne sviđa što Dinamo prodaje igrača baš u AEK...
Vidi originalni članak

Robert Ljubičić (24) došao je u Dinamo prošle sezone, a u hrvatskom prvaku imao je težak zadatak. Iako je po prirodi vezni igrač, Ljubičić još u eri Ante Čačića stavljen na poziciju beka i tamo je ostao sve do danas. Danas, jer kako doznajemo Ljubičić bi u srijedu ujutro trebao otputovati za Atenu i postati novi igrač AEK-a.

'MODRA' KATASTROFA Amaterizam Dinamove uprave: Evo koje je sve igrače propustila dovesti, uništila je dva trenera

Grčki velikan posljednjih dana ne skriva zainteresiranost za Ljubičića, a Dinamu su i poslali ponudu od 3 milijuna eura. Modri su to odbili tijekom dana, ali su Grci podebljali ponudu i Zagrepčani će posljednjeg dana prijelaznog roka u Grčkoj prodati Ljubičića za 3,5 milijuna eura. Tako sada stvari stoje, ali svi smo se uvjerili kako je u Maksimiru ovih sve moguće.

Takav rasplet situacije je nekako čak i očekivan jer je Sergej Jakirović u posljednje vrijeme gurnuo Ljubičića u drugi plan. Bez obzira što je početkom prošle godine uzeo hrvatsko državljanstvo, Ljubičić je danas "modrima" tek treća opcija za lijevog beka (poslije Perkovića i Ogiware), dok je u veznom redu ionako velika gužva.

Trener Dinama u sredini terena prednost daje Ademiju, Mišiću, Bulatu, Sučiću, Baturini, tu je i Halilović, a u Maksimiru velika očekivanja u veznoj liniji u budućnosti imaju od Luke Stojkovića i Lukasa Kačavende. I baš su zbog toga "modri" prihvatili posljednju ponudu Grka, pa bi Ljubičić sutra trebao finalizirati transfer u AEK.

Zagrepčani su tako u borbi za naslov ostali bez još jednog važnog aduta, Jakirović gubi jednog univerzalca koji može pokriti nekoliko pozicija. Ove zime Maksimir su napustili Marin (Olimpija), Menalo (Celje), Jurić (Koper), u svlačionici više nema ni Sose ni Mihajličenka, a još se traži način raskida ugovora s Josipom Drmićem.

Kako 24 sata doznaje iz klupskih izvora protiv transfera Ljubičića u AEK bili su Ivan Nauković i Dubravko Skender koji su i predstavnici navijača u izvršnom odboru Dinama. O čemu se točno radi? Prema novom statutu svaki transfer u vrijednosti iznad 3 milijuna eura mora potvrditi i izvšni odbor, tako je i danas u Maksimiru telefonski odrađen sastanak IO-a na kojem je pala odluka o prodaji Ljubičića.

Zanimljivo, ovim transferom nezadovoljni su i Bad Blue Boysi koji su bijesni na upravu kluba što svog igrača prodaje baš u AEK. 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • ALLinONE!! 31.01.2024.

    A zadnji čavao u tabutu će biti kad Boban postane predsjednik kluba 😀

  • ALLinONE!! 31.01.2024.

    Gospodski, jer Dinamo je ipak gospodski klub

  • 31.01.2024.

    👉Gdje su svi ti veliki novci koje su Dinamovi igrači unazad 2 godine zaradili??

Komentiraj...
Vidi sve komentare