To je to što me zanima!

Dr. Boris Nemec: Nema brige, Srna će biti spreman za Italiju

Na sreću, ultrazvuk nije pokazao ništa ozbiljno, radi se samo o istegnuću mišića, rekao nam je liječnik reprezentacije Boris Nemec. Kapetan će igrati protiv Talijana
Vidi originalni članak

Vedran Ćorluka protiv Italije ne može igrati zbog crvenog kartona protiv Norveške, sigurno je otpao i ozlijeđeni Luka Modrić, pa je izbornik Niko Kovač protrnuo kad je vidio da se Darijo Srna ozlijedio u subotu protiv Dnjipra.

Jučer je kapetan Šahtara i “kockastih” bio na ultrazvuku.

- Na sreću, ultrazvuk nije pokazao ništa ozbiljno, riječ je samo o istegnuću mišića - javio nam se Boris Nemec, liječnik reprezentacije.

Duga, naporna sezona očito je ostavila traga i na Srni.

- Mislim da je do istegnuća došlo zbog umora, sve upućuje na to - rekao je Nemec, pa pojasnio:

- Darijo će nekoliko dana morati mirovati. Nakon tri-četiri dana trebao bi početi trčkarati, igrati će moći već za sedam ili deset dana.

Niko Kovač nakon ovih riječi doktora Borisa Nemeca barem malo može odahnuti prije Talijana.

- Nema brige, Darijo će biti spreman za Italiju - završio je Nemec.

Srna bi se na teren mogao vratiti u finalu ukrajinskog kupa u kojemu će Šahtar 4. lipnja igrati protiv velikog rivala, kijevskog Dinama.

Što se tiče Luke Modrića, u reprezentaciji su nakon njegove nove ozljede bili svjesni da će na Poljudu biti bez veznjaka Reala.

Bilo je jasno da ga čeka stanka od najmanje šest tjedana. Neće bez Luke biti lako, ali podsjetimo kako je Hrvatska protiv Talijana i nakon njegova izlaska igrala jako dobro. Bez Modrića su na Giuseppe Meazzi bili od 28. minute.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Boris123 25.05.2015.

    Srna je zadnji dobar centaršut imo 2008

  • Dopredsjednik_Sculac 25.05.2015.

    Srna svaka čast tebi, i sve do sada što si odigro za repku. Ali budi dostojan i oprosti se od repke, ne možeš više, oprosti se dostojno! I na taj bok neka sleti LEOVAC, jer takvog beka nismo imali još od Roberta Jarnija!

  • drmalo 25.05.2015.

    Doktore, molimo vas da produžite tu terapiju još koji mjesec - za svaki slučaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare