To je to što me zanima!

Dr. Ivo: Nakon pobjede smijem se čak 15 minuta i ne vjerujem

Najbolji nogometaš na svijetu sam ja, iskreno je Ivo Karlović odgovorio navijačima. Dr. Ivo ponovno je odgovarao obožavateljima na Twitter profilu. A to je uvijek show
Vidi originalni članak

Kad bih mogao promijeniti jedno pravilo u tenisu bilo bi to da igrači iznad 211 centimetara uvijek moraju pobijediti, napisao je Ivo Karlović na svojem Twitter profilu.

Nakon što je srušio Ivaniševićev i svjetski rekord po broju postignutih aseva, Ivo Karlović je odgovarao na pitanja obožavatelja na Twitteru. Tako ‘Div sa šalate’ u školi nije bio uzoran ili problematičan nego, kako piše, jako mlad, a o Rafaelu Nadalu misli, recimo, da je jednu godinu stariji nego prošle.

Karlović i u 36. godini ‘rastura’ u tenisu i ne planira se tako skoro umiroviti. Uostalom, zašto i bi, 18. je tenisač svijeta.

- Neću se nikad umiroviti - napisao je Karlović, no Ivo je ipak svjestan da će jednom morati prestati igrati.

- Nakon što završim karijeru otići ću popiti pivo ili dva - napisao je Karlović, kojeg je jedan obožavatelj na Twitteru upitao kako slavi svoje pobjede.

- Smijem se u nevjerici 15 minuta - odgovorio je hrvatski teniski veteran, dodavši pritom da je on najbolji nogometaš na svijetu, bolji i od Ronalda i Messija, i da bi se radije borio s 20 patki veličine konja, nego s jednim konjem veličine patke. 


Javio mu se i bivši tenisač Diego Hartfield, kojeg je zanimalo tko je najljepši tenisač na Touru.

- Nakon što si se umirovio, ja sam najljepši - odgovorio mu je Karlović. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nikkita1994 12.10.2015.

    Doktore tenisa , mozda imas dva i pol udarca alii si doktor , svaka čast. Lijep pozdrav iz zagrebačke Dubrave

  • - DAVOR - 11.10.2015.

    Fakat ima smisla za humor a i ironiju al na cool način a smisao za humor je i dokaz inteligencije.

  • pajo1231990 11.10.2015.

    stvarno mi je drag karlovic, milina mi je pogledat njegov mec gdje unisti protivnika asevima.I da proci ce dosta vremena dok neko obori njegov rekord koji je nedavno postavio u broju aseva.Aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare