To je to što me zanima!

Draganja i Kontinen uzeli već treći ATP-turnir sezone u paru

Hrvatski tenisač Marin Draganja u paru s Fincem Henrijem Kontinenom osvojio je ATP-turnir u Barceloni pobjedom nad Britancem J. Murrayom i Australcem Peersom
Vidi originalni članak

Nakon Zagreba i Marseillea, ubojita "dalmafinska" kombinacija Marina Draganje i Henrija Kontinena osvojila je i treći ATP-turnir u ovoj godini u Barceloni, prvi iz serije ATP 500.

Hrvat i Finac u dramatičnoj završnici produženog tie-breaka svladali su Britanca Jamieja Murraya i Australca Johna Peersa 6-3, 6-7 (6-8), 11-9.

Jedan break bio je dovoljan Draganji i Kontinenu na startu prvog seta da ga osvoje, a u drugom su spašavali tri set-lopte na svom servisu kod zaostatka 5-4. Ipak, izgubili su 13. igru 8-6, pa se išlo u treći set i produženi tie-break.

Murray i Peers kontrolirali su odlučujući set, vodili 7-4 pa 8-6, no Draganja i Kontinen dobili su tri poena u nizu te naposljetku slavili 11-9 nakon sata i 34 minute igre ukupno.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Realno_gledajuci 26.04.2015.

    Bravo Marine, lipo je vidit da se trud I vjera u sebe isplate.... Ovo bi treba bit primjer svakom mladom sporta......

  • danddand22 26.04.2015.

    više nwgo mello/dodig sveukupno

  • gregorsamsa555 26.04.2015.

    Dobar uspjeh za momke, sada treba napraviti iskorak na mastersima i GS turnirima. Sutra ce biti deveti par na svijetu za ovu godinu, Dodig/Melo su treci, tako da postoje realne sanse da cemo imati dva igraca na zavrsnom turniru u Londonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare