To je to što me zanima!

Dragi, zabij za mene: Unitedov igrač u vezi je sa seks bombom

BUDI SE U ZORU Prekrasna Amerikanka Jena Frumes ima afričko i francusko podrijetlo. Odnedavno prati utakmice Manchester Uniteda jer tamo igra njezin dečko, engleski krilni napadač Jesse Lindgard
Vidi originalni članak

Zvijezda Manchester Uniteda Jesse Lindgard izlazi s Instagram modelom Jenom Frumes (24), koja je došla iz Los Angelesa kako bi s njim proslavila 25-rođendan.

Lindgard je zabio u 2-1 pobjedi Manchester Uniteda kod West Bromwicha, a Jena je ustala rano ujutro kako bi gledala svog dečka u akciji.

Prekrasna Jena Frumes, koja ima afričko i francusko podrijetlo, rodila se u New Jerseyu, a nakon srednje škole upisala je fakultet. No odlučila je slijediti san, preselila se u Los Angeles i postala model. Dobila je posao na MTV-u, nastupala je u video spotovima, a prije godinu dana upoznala je krilnog napadača Manchester Uniteda.

Tek su nedavno prohodali. Jena je u jednom od Instagram priča objavila sliku kave i televizora na kojem je bila utakmica Manchester Uniteda. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • zekica 20.12.2017.

    Sponzoruša prikazana na 50 slika i milijun poza.... a tko želi vidjeti kako Lindgard izgleda... nek gugla.

  • uglavnom 19.12.2017.

    Iskreno meni je ovo odvratno, kad cure se polu gole slikaju za taj Instagram, odma znas da je cisti propuh a i ti povrsni bogatasi koji hodaju sa njima jadni oni, nikad pravu ljubav naci nece.

  • juve_tg 19.12.2017.

    Al je dobra, tu cemo se svi slozit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare