To je to što me zanima!

Dragić sad iznenadio Biserku: Ovaj dres ide kraj Jordanovog

Biserka Petrović zamolila je slovenske novinare da ponesu Draženov dres i poklone ga Goranu Dragić. Kapetan Slovenije se rasplakao i uzvratio uslugu. Biserka nije znala da je čeka u emisiji
Vidi originalni članak

Goran Dragić, sjajni kapetan Slovenije koji je reprezentaciju odveo do senzacionalnog zlata na EuroBasketu, rasplakao se kad su mu novinari poslali dres koji mu je poklonila Biserka Petrović. Dražen mu je bio idol.

 

'Gdje ćemo sa svim tim trojkama?'

Biserka je ovih dana gostovala na slovenskoj televiziji.

- Poznajem li Gorana, samo preko igre - rekla je Biserka Petrović.

- Sad ćete ga osobno upoznati, došao je ovdje zbog vas - rekla joj je voditeljica emisije Planet TV, prenosi Siol.net.

Zbog Dražena nosi trojku

- Hoćete me pustiti da živa dođem u Zagreb? - iznenađeno je odgovorila Biserka, koja je upoznala čovjeka kojem je poklonila dres pokojnog sina.

- Hvala vam puno za onaj dres, to mi je bio najljepši poklon u životu. Svi znamo što je Dražen napravio za košarku - rekao joj je Goran.

- Vi nosite njegovo djelo. 

- Zato imam trojku - odgovorio joj je Dragić.

- Joj, dres. Pa gdje ćemo sa svim tim trojkama. On će ići na posebno mjesto u muzej, tamo gdje su Jordanov i Curryjev. Ići će na treće mjesto - rekla je Biserka. 

- Drago mi je što će mi dres biti u muzeju. Hvala - dodao je Dragić nakon emotivnog susreta s Draženovom majkom.

Biserku su pitali je li se teško odvojila od Draženovog dresa koji je poklonila Dragiću.

- Goran je tu, on nosi Dražena sa sobom. Ni jednog trena mi nije bilo žao ni teško. Kad čujem mlade ljude koji se bave košarkom kako pričaju o Draženu... To mi puni baterije i daje mi snage i dokle god budem mogla, pričat ću o Draženu - rekla je Biserka.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 22.09.2017.

    Ovaj video mi je uljepsao dan. Spojili se dvoje(Goran i Biserka) dobrih ljudi koji su pokazali svoju ljudskost. Drazen je ono sto ih spaja i to je najlipsa slika koja se moze poslati u svijet. Biserka i Dragan svaka cast na ovome !!!

  • mrvica21 21.09.2017.

    Joj opet ova Petrović. Pa jel može koja "košarica" proči da se ona ne spominje ili ne pojavi. Žena izgleda voli biti medijski eksponirana. Toliko se ne "naslikavaju" niti malo veće face od nje.

  • Bordom 21.09.2017.

    Nevjerojatno pristojan i nadasve skroman momak koji služi Sloveniji na čast.Bravo ljudino,kapa dolje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare