To je to što me zanima!

Drago Gabrić: Ne mogu opisati koliko sam tužan

Nemojte me pitati ništa o odlasku u Tursku. Još uvijek mislim samo na Žilinu i ovaj neugodni poraz na Poljudu, rekao je D. Gabrić nakon utakmice
Vidi originalni članak

Opet nismo imali sreće. Dominirali smo u prvom poluvremenu, no poslije smo malo pali. Ipak sve ukupno mislim da smo zaslužili prolaz. Imali smo puno šansi, nismo zabili gol, a oni su ga zabili sretno, rekao je Hajdukov stoper Mario Maloča.
Njegov kolega Drago Gabrić posebno je tužan. Ovo je bila njegova oproštajna utakmica i strašno je želio pomoći Hajduku da ostane u Europi.
- Ne mogu opisati koliko sam tužan. Nemojte me pitati ništa o odlasku u Tursku. Još uvijek mislim samo na Žilinu i ovaj poraz. Ne znam razloge zašto ovako slabo igramo, ali znam da su navijači u pravu kad su nas izvrijeđali - rekao je Gabrić koji već sutra ujutro putuje u Tursku.
Bijele je u crno zavio stasiti Ivan Lietava. Odličnim golom ostavio je Hajduku da se bori samo unutar granica Lijepe naše.
- Hajduk je bio favorit u ovoj utakmici i znali smo da će biti teško. Oni su promašili puno šansi, a nama se kod gola malo i posrećilo. Imao sam predosjećaj da ću zabiti kad me trener stavio u igru. Svi smo sretni, atmosfera je bila fantastična i svjesni smo da smo pobijedili velikog protivnika - rekao ja Lietava.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • vlaka 07.08.2009.

    najbolji igrač hajduka

  • Sakitus 07.08.2009.

    tebi moj gabricu ide placa a nama ne ide đava si ti tužan:)

  • john88 07.08.2009.

    problem je što ima puno bogatih klubova koji šalju skaute da love talente po svijetu. čim dođe neka ponuda od 5 mil. eura ili više, onda igrači odu tamo igrati. najbolje rješenje je da naši navijači ne dolaze više na utakmicu, ne kupovati dresove naših klubova i ostalo....hrvatski nogometni savez mora uvesti neku kvotu....kao što EU nama dala kvotu za šećer....kada jedan klub ostvari značajan uspjeh recimo Dinamo u osminu finala LP, tek onda igrači mogu birati gdje žele igrati.....netko će reći da je to nedemokratski, ali samo tako će naši klubovi biti ozbiljni.....ovako ispada da su naši klubovi kao privremena čekaonica.....recite mi ako nisam u pravu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare