To je to što me zanima!

Dragovoljac je popravni: Gorici igra pobjeda za povratak u vrh

TOPLO-HLADNO Činilo se kako je Gorica ušla u formu, ali uslijedili su porazi od Šibenika i Solina. Pobjeda protiv Dragovoljca u derbiju vratila bi dobro raspoloženje
Vidi originalni članak

Sami smo krivi za ovu situaciju. Imamo dva poraza u nizu, ali sad moramo pobijediti Hrvatski dragovoljac, rekao je trener Gorice Damir Milinović. 

Goričani su u prva tri kola osvojili samo jedan bod, a onda triput zaredom pobijedili. Činilo se kako su ušli u dobru formu, ali uslijedila su dva uzastopna gostujuća poraza u derbijima, od Šibenika i vodećeg Solina.

Sami smo krivi, sad se moramo vaditi protiv HD-a, trener Milinović želi pobjedu

- Može se reći da igramo ‘toplo-hladno’. Imali smo problema s realizacijom, ali nadam se da će se već danas moji dečki vratiti u staru formu. Moramo opet početi zabijati iz poluprilika - objasnio je Milinović koji vjeruje kako će se Gorca uskoro vratiti u vrh drugoligaške ljestvice.

- Tamo i pripadamo - kaže naš bivši reprezentativac.

S trenerom se slaže i iskusni napadač Domagoj Abramović:

- Nedostaje nam samo malo sreće. Stvaramo mnogo prilika, ali lopta neće u gol.

Dvije pobjede i eto nas natrag u vrhu ljestvice, Domagoj Abramović je optimist

No Goričani nisu zabrinuti, svijesni su da je druga liga vrlo izjednačena.

- Nema mnogo razlike u kvaliteti. Svi klubovi su tu negdje. Dvije pobjede nas mogu vratiti u vrh - kaže nekadašnji Dinamov napadač.

Utakmica s Dragovoljcem na rasporedu je danas u 16 sati.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Rendaa 13.10.2012.

    U 2. HNL vam postoje mnogi klubovi, ne samo Gorica, za divno cudo! Tu je i Lucko koje se dize i kandidat je za povratak u "elitu", Dugopolje, Zelina, Solin i mnogi drugi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare